Ετικέτα Ποιότητας για το πρόγραμμα Comenius «Eco-tourism a green path to future»

Animated-PinnedNote-NewΤην εθνική ετικέτα ποιότητας πήρε τον Οκτώβριο το eTwinning πρόγραμμα που υλοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 2013 – 2015 στο σχολείο μας με τίτλο «Eco-tourism: a green path to future».

Το πρόγραμμα έλαβε χώρα με την προεργασία της διευθύντριας κ. Αλεξάνδρας Κοπανά και τη διεκπεραίωση από την κ. Φωτεινή Φραντζή ως καθηγήτριας συνδέσμου.

Μαζί εργάστηκαν: Αγγελική Ρετσινά, Αιμιλία Σιακοβέλη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αγγελική Κανελλοπούλου και Σοφία Κωνσταντινοπούλου, με τη συμμετοχή των μαθητών.

etw_qualitylabel«Συγχαρητήρια! Πολύ καλή προσέγγιση του θέματος, άριστος ο τρόπος ενσωμάτωσής του στα εμπλεκόμενα μαθήματα, δημιουργική χρήση εργαλείων ΤΠΕ για την παρουσίαση του υλικού και άριστος ο τρόπος προβολής και διάχυσης της δουλειάς σας. Από το έργο σας διαφαίνεται η πολύ καλή συνεργασία και αλληλεπίδραση με τους συνεργάτες σας, μέσω των πολύ δημιουργικών συνεργατικών δραστηριοτήτων που υλοποιήσατε.  Εκπαιδευτικοί και μαθητές φάνηκε να συνεργάστηκαν αποτελεσματικά και το αποτέλεσμα της δουλειάς σας είναι εξαιρετικής ποιότητας», αναφέρει η  Εθνική Υπηρεσία Στήριξης στο μήνυμά της για την απονομή της ετικέτας ποιότητας.

001Ετικέτα ποιότητας δόθηκε ατομικά και στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μαθητές.

 

 

etwinning-label-logoΕτικέτα έχει επίσης δοθεί και στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα καθηγητές.

 

 

Δείτε τα σχετικά με την πορεία του προγράμματος άρθρα