Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας 2018

Προκηρύχθηκε από τον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας Αντιστράτηγο ΠΣ Σωτήριο Τερζούδη, ο Διαγωνισμός για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019.

Αναλυτικά η  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Η είσοδος στην εφαρμογή καταχώρισης της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης θα γίνεται από σχετικό σύνδεσμο στην σελίδα www.fireservice.gr που θα τεθεί σε λειτουργία από τη Δευτέρα 18/06/2018 έως και τη Δευτέρα 25/06/2018.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από τους υποψηφίους (υποχρεωτικά δικαιολογητικά) για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι τα ακόλουθα:
α. Δύο (2) φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας, στο πίσω μέρος των οποίων θα αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο, ευκρινώς.

β. Φωτοαντίγραφο της αίτησης-δήλωσης συμμετοχής στις εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο το τρέχον έτος ή της βεβαίωσης πρόσβασης/συμμετοχής από την οποία προκύπτει ο κωδικός του υποψηφίου. Σε περίπτωση αδυναμίας του υποψηφίου να υποβάλει την ανωτέρω αίτηση-δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτό φωτοαντίγραφο του δελτίου ή της βεβαίωσης εξεταζομένου πανελλαδικών εξετάσεων.

γ. Φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας (ή δελτίου υπηρεσιακής ταυτότητας για τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας) και ελλείψει αυτού, φωτοαντίγραφο των σελίδων του διαβατηρίου στις οποίες αναγράφονται ο αριθμός διαβατηρίου και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου-υποψηφίου. Σε περίπτωση που στοιχεία των ως άνω δικαιολογητικών έχουν μεταβληθεί, δηλώνονται σε υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986.

δ. Αποδεικτικό ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης. Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται αρχικά ηλεκτρονικά και στη συνέχεια με την αυτοπρόσωπη μετάβαση στην κατά τόπο ΔΙ.Π.Υ.Ν. κατά τα προβλεπόμενα στο κεφάλαιο IV της παρούσας προκήρυξης και αφού εκτυπωθεί από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών, ο υποψήφιος την υπογράφει και την υποβάλλει σε αυτήν.

Πληροφορίες:
1) Ιστοσελίδα Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Σ.) www.fireservice.gr
2) Κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες τα τηλέφωνα των οποίων περιέχονται στην άνωθεν ιστοσελίδα.