Σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ αγοριών

WP_20170120_12_58_47_Pro_LIΔύσκολο αγώνα είχαν οι παίκτες της ομάδας  μπάσκετ αγοριών του σχολείου μας την Πέμπτη 26 /1 2017, στη 2η φάση του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων.

Αντίπαλος αυτή τη φορά ήταν η ομάδα μπάσκετ αγοριών του Πειραματικού Λυκείου Πάτρας.

Ο αγώνα που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Ροϊτίκων, ξεκίνησε με την αντίπαλη ομάδα  να ξεφεύγει νωρίς στο σκορ, αφού οι παίκτες μας μπήκαν μουδιασμένα στον παιχνίδι.

Έτσι στο 1ο οκτάλεπτο  το σκορ ήταν 6 -19 υπέρ των αντιπάλων. Στη συνέχεια όμως με οργανωμένο αμυντικά παιχνίδι και  αρκετά κερδισμένα ριμπάουντ,  τόσο στην άμυνα όσο και στην  επίθεση, οι παίκτες της ομάδας του ΓΕΛ Κ. Αχαΐας πλησίασαν στο σκορ με 22-24.  Η ευστοχία όμως των αντιπάλων σε  τρίποντο αύξησε τη διαφορά και έτσι στο ημίχρονο το σκορ ήταν 27- 24.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες μας προσπάθησαν με τρίποντα να καλύψουν τη διαφορά, αλλά οι γρήγορες και επιτυχημένες αντεπιθέσεις των αντιπάλων ανέβασαν το δείκτη του σκορ μέχρι το τελικό 62 – 29.

Οι νεαροί παίκτες  της ομάδας  μπάσκετ  αγοριών του ΓΕΛ Κ. Αχαΐας  έκαναν μια αξιοπρεπέστατη  εμφάνιση απέναντι σε έναν ισχυρό  αντίπαλο αποτελούμενο από παίκτες με συμμετοχές τόσο στο πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής,  όσο και με παρουσία στις Εθνικές ομάδες παίδων (Μπαζίνας , Πετρόπουλος).  Η Ομάδα του Πειραματικού Λυκείου Πατρών είναι   από τα φαβορί της κατάκτησης του φετινού σχολικού πρωταθλήματος Μπάσκετ στα αγόρια.  Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια των αγώνων.

Για την ομάδα του ΓΕΛ Κ. Αχαΐας αγωνίστηκαν οι:

Χριστόπουλος Παναγιώτης (2), Ζάννης Αντώνης (11), Σοφιανός Γιάννης (11), Δριμάλας Σπύρος  (3), Βλάχος Ηλίας, Βλάχος Θανάσης, Βλάχος Γιώργος, Κουνάβης Ανδρέας, Γεωργαντόπουλος Απόστολος, Καμάτσος Προκόπης, Καραβιώτης Μιχάλης, Καραμπελιάς Κώστας (2).

Στάθης Μακρίδης – γυμναστής