Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Λυκείου Αγοριών

Πλούσιος σε αθλητικές δραστηριότητες ο μήνας Φεβρουάριος για το σχολείο μας!

Αυτή τη φορά η ομάδα ποδοσφαίρου των αγοριών βρέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα του ΓΕΛ Λουσικών.

Ο ανοιξιάτικος καιρός έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς συγγενείς και συμμαθητές των αγωνιζομένων παικτών, να βρεθούν στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Κ. Αχαΐας, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ένα αγώνα που είχε σαν κύρια στοιχεία τις δυνατές μονομαχίες των αντιπάλων παικτών στο χώρο του κέντρου του γηπέδου. Λιγοστές οι φάσεις μπροστά στις εστίες.

Σε μια απ’ αυτές η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί στο 25ο λεπτό, με ωραίο δυνατό τεχνικό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή του Δημήτρη Μαρινόπουλου, μετά από εξαιρετική συνεργασία των Θανάση Καούρη και Κώστα Παππά και όταν από τη δεξιά πλευρά του γηπέδου ο τελευταίος ξέφυγε της επιτήρησης των αντιπάλων του και σέντραρε την κατάλληλη στιγμή προς τον σκόρερ.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα του ΓΕΛ Λουσικών ανέβασε το ρυθμό του παιχνιδιού της, πίεσε και δημιούργησε αρκετές φάσεις κοντά στην περιοχή μας με αποτέλεσμα να φτάσει στην ισοφάριση με κοντινό σουτ στο 60΄.

Παρά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων το σκορ παρέμεινε 1-1 μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την προκήρυξη αγώνων, το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας φάνηκαν πιο εύστοχοι, καταφέρνοντας να σκοράρουν 3 τέρματα έναντι ενός των δικών μας παικτών.

Στα πέναλτι σκόραρε ο Κώστας Σαββούδης για την ομάδα μας, ενώ απέκρουσε πέναλτι ο τερματοφύλακάς μας Κώστας Φραγκούλιας.

Έτσι η ομάδα του ΓΕΛ Λουσικών πήρε την πρόκριση για τον επόμενο αγώνα.

Για την ομάδα του ΓΕΛ Κ. Αχαΐας αγωνίστηκαν οι:

Φραγκούλιας Κώστας, Βούλγαρης Αλέξανδρος, Παναγόπουλος Άγγελος, Παππάς Κώστας, Σαββούδης Κώστας, Μαρινόπουλος Δημήτρης, Σελμανάϊ Σέρτζιο, Μητρόπουλος Βασίλης, Ρεκούνας Κώστας, Διδάχος Γιώργος, Καούρης Αθανάσιος, Οκτάρας Βασίλης, Γκιώνης Γιώργος, Φραγκούλιας Νίκος, ενώ την ομάδα αποτελούσαν ακόμα οι Μαρινόπουλος Χρήστος, Δημητρακόπουλος Μάριος-Οδυσσέας και Ντάρλας Θρασύβουλος.

Διαιτήτευσαν με επιτυχία οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ.κ. Πατρώνης Θεόδωρος, Λεβέντης Αδάμ, Πέττας Βασίλειος.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και των δύο ομάδων!

Στάθης Μακρίδης, Γυμναστής