Aγώνας καλαθοσφαίρισης αγοριών – Α’ φάση

84403Τη Δευτέρα 1/2/2016 η ομάδα μπάσκετ αγοριών του σχολείου μας αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Αρσακείου Λυκείου Πατρών. Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γήπεδο Ροϊτίκων, στο πλαίσιο των αγώνων καλαθοσφαίρισης Α’ φάσης μαθητών –μαθητριών Λυκείων & ΕΠΑΛ σχολικού έτους 2015-2016.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός. Η διακύμανση του σκορ, η ένταση του αγώνα, οι όμορφες προσπάθειες από τους μαθητές και των δύο ομάδων, τα χειροκροτήματα όλων τόσο για τις επιτυχημένες προσπάθειες αλλά και για όσες δεν βρήκαν στόχο, ήταν στοιχεία του απολαυστικού και ποιοτικού αυτού σχολικού αγώνα!

Οι μαθητές των δύο σχολικών ομάδων τηρώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης το πλαίσιο αρχών του fair play παρουσίασαν υψηλό επίπεδο ατομικό τεχνικής και πλούσια στοιχεία ομαδικής τακτικής.

1046Συγχαρητήρια στους μαθητές και των δύο ομάδων!

Τελικό σκορ 52-44 υπέρ της ομάδας μας!

Την ομάδα του σχολείου μας αποτελούσαν οι: Κρούσσας Σπύρος, Λαμπρόπουλος Μάριος, Λιακόπουλος Δημήτρης, Πλέγας Ζαφείρης, Σπυρόπουλος Κώστας, Τοπτσής Μιχάλης από τη Γ τάξη , Καραβιώτης Μιχάλης, Κωνσταντινόπουλος Σταύρος, Σοφιανός Γιάννης από τη Β τάξη και Παναγόπουλος Γιώργος, Σέρμπος Γιάννης, Χριστόπουλος Παναγιώτης από την Α τάξη.

Επόμενος αγώνας, την ερχόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:30, στο γήπεδο της ΕΑΠ στη Πάτρα, με αντίπαλο το 1ο Λύκειο Αιγίου.

Στάθης Μακρίδης – Γυμναστής