Θέματα εκπαίδευσης, δημοκρατίας στο σχολείο και αγωγής υγείας

Ιστολόγιo για θέματα εκπαίδευσης, δημοκρατίας στο σχολείο και αγωγής υγείας

Βιωματικό σεμινάριο του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου για τη διατροφή

Οκτ 201521

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για την αγωγή υγείας σε θέματα διατροφής» που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», θα υλοποιηθούν βιωματικά σεμινάρια σε εκπαιδευτικούς και γονείς, για την αγωγή υγείας σε θέματα διατροφής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς και γονείς παιδιών και εφήβων (ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε επιστημονικούς συμβούλους υγείας και διατροφής). Για να δηλώσετε συμμετοχή, στέλνετε στο info@realvalue.gr τα εξής στοιχεία:

1) Ονοματεπώνυμο 2) Τηλέφωνο 3) email 4) Ιδιότητα/φορέας 5) ΓΕΜΑτο (προσθέτοντας την πόλη ενδιαφέροντος και αν πρόκειται για ημερίδα ή σεμινάριο πχ. ΓΕΜΑτο Χανιά Σεμινάριο)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τον χρόνο αίτησης καθώς στα σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν 40 άτομα (20 εκπαιδευτικοί και 20 γονείς).

Το αναλυτικό πρόγραμμα για την ημερομηνία διεξαγωγής των σεμιναρίων ανά την Ελλάδα, περιλαμβάνεται στο αρχείο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που θα βρείτε επισυναπτόμενο.

Πληροφορίες

2310 423012, email: info@realvalue.gr

Δελτίο Τύπου

poster

Αφήστε μια απάντηση

Ο καιρός στην Κατερίνη

Hits

Δημήτρης Κυριακού

Διευθυντής Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

ΜΔΕ στις Επιστήμες της Αγωγής

Email: kyriakou@sch.gr

Στο twitter: http://twitter.com/#!/dimkyriakou



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων