KPE - Poster Imerida Ekpaideftikon 2015-01

   «Θέατρο και Περιβάλλον, συνοδοιπόροι στην Εκπαίδευση»

               Επιμορφωτική  Ημερίδα  Εκπαιδευτικών  στο Κέντρο Περιβαλλοντικής  Εκπαίδευσης  Νέας Κίου , στις 13  Φεβρουαρίου  2015

 

Το  Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου, στο πλαίσιο των δράσεών του «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», δράση που  υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και τους εθνικούς πόρους, άξονας προτεραιότητας 7, διοργανώνει Επιμορφωτική Ημερίδα για  Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, με τίτλο:

«Θέατρο και Περιβάλλον, συνοδοιπόροι στην  Εκπαίδευση»

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, από τις 16:30 έως τις 21:00 και γίνεται σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου, στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών: «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές τέχνες στην Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση»

Στόχος είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που υλοποιούν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα σχολεία τους, χρησιμοποιώντας την τέχνη, ως εργαλείο εκπαίδευσης.

Ο σκοπός της Ημερίδας είναι  να αναζητηθούν εφαρμογές του θεάτρου, του θεατρικού παιχνιδιού, του εκπαιδευτικού δράματος και γενικά των παραστατικών τεχνών σε περιβαλλοντικά θέματα και σε θέματα που αφορούν γενικά την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Να αναζητηθεί η σχέση θεατρικής πράξης και εκπαιδευτικής διαδικασίας. Να αναζητηθούν θεατρικές μέθοδοι και τεχνικές, τις οποίες θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί στην καθημερινή πρακτική, στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν διάφορα γνωστικά αντικείμενα με βιωματικό και ευχάριστο τρόπο. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι εκπαιδευτικοί λειτουργοί αναγνωρίζουν τη δυναμική που κρύβουν οι παραστατικές τέχνες κυρίως ως εργαλείο μάθησης. Στο πλαίσιο αυτό η Ημερίδα θα προσπαθήσει να φέρει τις παραστατικές τέχνες πιο κοντά στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και να προβάλει τα κοινά τους σημεία.

Είναι ευτυχής η συγκυρία ότι στην περιοχή μας υπάρχει ένα από τα πιο δραστήρια Τμήματα Θεατρικών Σπουδών της Ελλάδας, του οποίου οι δράσεις ενισχύθηκαν από τη φετινή σχολική χρονιά με τη λειτουργία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών: «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση». Στο πλαίσιο των συνεργασιών του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου με Φορείς και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, το τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου και η πρόεδρός του κ. ΄Αλκηστις Κοντογιάννη, ανταποκρίθηκαν, όπως πάντα,  άμεσα στο αίτημά μας για συνεργασία και τους ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό.

«Συνοδοιπόροι» λοιπόν χρόνια τώρα το Θέατρο και το Περιβάλλον, ας βαδίσουν και πάλι μαζί για το καλό της Εκπαίδευσης κι ας δείξουν το δρόμο αυτό και στους λειτουργούς της.

KPE - Poster Imerida Ekpaideftikon 2015-01

Ημερίδα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών

«Θέατρο και περιβάλλον, συνοδοιπόροι στην Εκπαίδευση.»

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

 Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου

 Ώρα    16:30

proskl1progr

 

Οικολογικό Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων στολιδιών του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου την Παρασκευή 19/12/2014 στη στοά του Πνευμετικού Κέντρου Νέας Κίου.

afisa

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με φυσικά υλικά.

Φωτογραφίες εδώ

ΑφισαΣεμιναρίου 12-2014

3ήμερο Εισαγωγικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο Α΄επιπέδου για  Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από  νομούς της εμβέλειας του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου

Πρόγραμμα εδώ

 

prog1

prog 12 2014 1

 Φωτογραφίες εδώ

Afisa Ermionida

programm

Φωτογραφίες από την Ημερίδα στο Κρανίδι  εδώ

Προτεραιότητα για το υπ. Παιδείας η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Δημοσίευση: 30/10/2014

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, αλλά και για μένα προσωπικά αποτελεί πρώτιστη πολιτική προτεραιότητα να βάλουμε τις βάσεις για τη δημιουργία ισχυρών δεσμών μεταξύ των πολιτών, της κοινότητας και του φυσικού χώρου που τους φιλοξενεί, είπε ο υφυπουργός Παιδείας Α. Δερμεντζόπουλος στην διημερίδα των ΚΠΕ με θέμα «Προβολή Καλών Πρακτικών των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης», που πραγματοποιείται στον Εβρο, και υπογράμμισε:

Α. Για όλους αυτούς τους λόγους,

1. Εξασφαλίσαμε στη δύσκολη αυτή εποχή τη συνέχιση της χρηματοδότησης των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

2. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής επιχορηγούμε φέτος 120 διήμερα Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των μαθητών μας με θέμα σχετικό με τους υδατικούς πόρους. Οι επιχορηγήσεις αυτές γίνονται με τη μορφή Μικρών Σχεδίων Επιχορήγησης (ΜΣΕ) και ανέρχονται συνολικά σε 900.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση αφορά στη μετακίνηση, διαμονή και διατροφή 120 περιβαλλοντικών ομάδων, μαθητών και συνοδών καθηγητών, έτσι ώστε να επισκεφτούν τα ΚΠΕ χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση του προϋπολογισμού λειτουργίας των δομών αυτών και, φυσικά, χωρίς καμία επιβάρυνση των οικογενειών των μαθητών μας.

Β. Με ξεχωριστή εγκύκλιο θα ενημερώσουμε τα σχολεία για τη δυνατότητα επιχορήγησης των μετακινήσεων των ομάδων. Η εγκύκλιος θα περιέχει αναλυτικά την απαραίτητη διαδικασία και όποιο άλλο στοιχείο σχετικό με την υλοποίηση του έργου.

Γ. Η αξιολόγηση των υποβληθέντων περιβαλλοντικών προγραμμάτων θα διεξαχθεί από τριμελή Επιτροπή που θα συσταθεί στο Υπουργείο Παιδείας για το σκοπό αυτό. Ένα μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης θα είναι ανεξάρτητο από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Δ. Η αξιολόγηση θα βασιστεί σε κριτήρια όπως:

1.Το θέμα του περιβαλλοντικού προγράμματος να σχετίζεται με τη διαχείριση των υδατικών πόρων και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΠΕ να είναι σχετικό με το υδάτινο περιβάλλον.

2.Προτεραιότητα θα δοθεί σε προγράμματα που θα οδηγήσουν σε τριήμερη εκπαίδευση σε ΚΠΕ.

3.Προτεραιότητα θα δοθεί σε προγράμματα που υποβάλλονται από σχολεία που χιλιομετρικά απέχουν σημαντικά από το συνδεδεμένο με το πρόγραμμα ΚΠΕ.

4. Ο προϋπολογισμός να είναι εντός των ορίων που τίθενται από τον Κανονισμό. Πέραν τούτου για τη φετινή χρονιά

5. Συγκεντρώνουμε όλο το θεσμικό πλαίσιο το οποίο αφορά στην περιβαλλοντική εκαπίδευση και ερευνούμε τα κενά τα οποία μπορεί να υπάρχουν ώστε να παρέμβουμε νομοθετικά. Κι εδώ έχουμε την ανάγκη της εμπειρίας, των γνώσεων και των προτάσεών σας.

6. Συνεργαζόμαστε με άλλα Υπουργεία (όπως το ΥΠΕΚΑ που προανέφερα) για να υλοποιήσουμε νέες δράσεις σε επίπεδο περιφέρειας ή επικράτειας.

Ε. Ζητούμενο κάθε σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος είναι η προετοιμασία και η διαμόρφωση συνειδητοποιημένων πολιτών, που με την ενηλικίωσή τους θα μπορούν να αναλάβουν δράση ώστε να διαβιώσουν αλλά και να διαμορφώσουν ένα βιώσιμο περιβάλλον.

Ζ. Σε επίπεδο οργανωμένης σχολικής δραστηριότητας τούτο συντελείται με την υλοποίηση σημαντικών προγραμμάτων που συμπληρώνουν το ημερήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και διασυνδέουν την καθημερινή ζωή των μαθητών και των οικογενειών τους με το φυσικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον τους. Με την εφαρμογή των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης επιδιώκεται όχι μόνο η απόκτηση γνώσεων που αφορούν στο περιβάλλον αλλά κυρίως η καλλιέργεια θετικών στάσεων και συμπεριφορών των μαθητών και η ευαισθητοποίηση για την προστασία και αειφόρο ανάπτυξη του περιβάλλοντος.

Η. Η καλλιέργεια της συνείδησης ότι δε ζούμε μόνοι μας, αλλά ενταγμένοι σε ένα ευρύ, υπερτοπικό και συχνά παγκόσμιο περιβάλλον, ξεκινά από τις μικρές ηλικίες και συνοδεύει το παιδί σε όλη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής του, διαμορφώνοντάς το σε πολίτη υπεύθυνο που είναι σε θέση να αντιμετωπίζει συλλογικά αναπτυξιακά ζητήματα.

Θ. Η συμβολή των εκπαιδευτικών που ασχολούνται με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική. Υλοποιούν κάθε χρόνο ενδιαφέροντα Προγράμματα δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές όλων των βαθμίδων να γνωρίσουν με τρόπο βιωματικό το φυσικό πλούτο της χώρας μας και να κατανοήσουν την ανάγκη προστασίας του, για την οικοδόμηση ενός ανθρώπινου και βιώσιμου μέλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό ο ρόλος των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Σχολικών Δραστηριοτήτων είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Εσείς είστε εκείνοι που γνωρίζετε καλύτερα τις επιμορφωτικές ανάγκες των εκπαιδευτικών μιας και βρίσκεστε σε συνεχή επαφή μαζί τους. Εσείς παρεμβαίνεται, ώστε τα ενίοτε ψυχρά σχολικά προγράμματα να εμπλουτίσουν το περιεχόμενο και την οπτική τους. Εσείς ωθείτε τις σχολικές κοινότητες και τις τοπικές κοινωνίες σε δράσεις συμμετοχικής συμπεριφοράς για τη διαχείριση του περιβάλλοντος σε μια περιοχή.

Ι. Σήμερα, που η βιωσιμότητα του φυσικού περιβάλλοντος διακυβεύεται από τα τεράστια οικολογικά προβλήματα, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για την ολιστική προσέγγιση του θέματος.

Πηγή:  http://www.esos.gr/arthra/35550/proteraiotita-gia-yp-paideias-i-perivallontiki-ekpaideysi

Οκτ 14
30

Ένα κοπάδι φοινικόπτερα έκλεψε τις εντυπώσεις στην Αργολίδα

flamingo_nayplio6

Η ομορφιά τους καθήλωσε τους πάντες. Με μια ιδιαίτερα όμορφη εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Νέας Κίου όταν είδαν ένα κοπάδι φλαμίνγκο να κάνει…βόλτες στη θάλασσα.

Τα πανέμορφα πτηνά ουσιαστικά έκαναν μία «στάση» στον υδροβιότοπο της Νέας Κίου,  πριν συνεχίσουν  το  μακρύ ταξίδι τους για τον Νότο. Τα αγέρωχα φλαμίνγκο, με το υπέροχο ροζ χρώμα τους, έκαναν τους πάντες να σταθούν και να τα θαυμάσουν στη μικρή πόλη της Αργολίδας, που απέχει 6 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο.

Πηγή: Παρατηρητής Αργολίδας

 

Το  Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου στο πλαίσιο των δράσεών του «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», οργανώνει ενημερωτική ημερίδα εκπαιδευτικών  Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, που υπηρετούν στην περιοχή της Ερμιονίδας, με τίτλο:

«Περιβαλλοντικά, εκπαιδευτικά προγράμματα. Μαθαίνω-Παίζω-Βιώνω.»

Η ενημερωτική ημερίδα θα γίνει σε συνεργασία με τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αργολίδας, σε συνδιοργάνωση με τη Διευθύντρια και το σύλλογο διδασκόντων του Γυμνασίου Κρανιδίου, στην αίθουσα  πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Κρανιδίου,

την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014, από τις 16:00 έως 19:30.

Σκοπός της ημερίδας αυτής είναι να δοθεί η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της περιοχής Ερμιονίδας και δεν έχουν, λόγω χιλιομετρικής απόστασης, εύκολη πρόσβαση σε επιμορφωτικές συναντήσεις στο Κ.Π.Ε. Νέας Κίου, να ενημερωθούν στην περιοχή τους, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δράσεις του Κ.Π.Ε. και παράλληλα να ενημερωθούν από τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων για τη διαδικασία  και τη μεθοδολογία υλοποίησης περιβαλλοντικών προγραμμάτων στα σχολεία τους.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ενημερωτική ημερίδα, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας στο Κ.Π.Ε. Νέας Κίου, μέχρι  και την Παρασκευή  31 Οκτωβρίου 2014.

Afisa Ermionida

   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ    

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ   ΗΜΕΡΙΔΑΣ

«Περιβαλλοντικά προγράμματα.

Μαθαίνω-Παίζω-Βιώνω.»

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

16:00-16:15

Προσέλευση- Εγγραφές

16:15-16:30

Χαιρετισμοί – Καλωσόρισμα συμμετεχόντων

16:30-17:45

Παρουσίαση δράσεων Κ.Π.Ε. Νέας Κίου (Εκπαιδευτικά προγράμματα – Δίκτυα)

«Παίζω-Μαθαίνω-Βιώνω» /

Παιδαγωγική Ομάδα Κ.Π.Ε. Νέας Κίου

17:45-19:00

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

«Βασικές αρχές υλοποίησης ενός Περιβαλλοντικού Προγράμματος στα σχολεία. Από τη θεωρία στην Πράξη»,

Ελένη Μάρα, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

 

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

«Από την ιδέα στην υλοποίηση.

Οι μαθητές μου και εγώ, δημιουργούμε ένα επιτυχημένο και ελκυστικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα».

Ιωάννα Γρηγορίου, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

 ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

  • «Βιωματικά παιχνίδια» /  Ελένη Μάρα

   (Για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας)

  • «Παιχνίδια γνωριμίας, κατανόησης, αποδοχής» / Ιωάννα Γρηγορίου

(Για  Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας)

19:00-19:30

Συζήτηση- Ερωτήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για την αίτηση κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αίτηση σε ημερίδα

 

Ενδεικτικά σχέδια εργασίας για την περιβαλλοντική εκπαίδευση

 

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον Οδηγό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου σε slideshare ή σε pdf.

Επίσης στην ιστοσελίδα http://users.sch.gr/organopoulos/sxedia_ergasias.htm μπορείτε να βρείτε μια σειρά σχεδίων εργασίας με περιβαλλοντικό περιεχόμενο. Δίνονται αναλυτικά: ο σκοπός, τα κριτήρια επιλογής του θέματος, οι στόχοι, ενδεικτικές δραστηριότητες, συνεργασίες και εκπαιδευτικό υλικό.

Όπως τονίζει ο συντάκτης “…τα παρακάτω σχέδια προγραμμάτων έχουν μεγάλο εύρος υποθεμάτων, στόχων και δραστηριοτήτων, επειδή παρατίθενται ως δειγματικά. Η ενασχόληση με πολλά υποθέματα και η επιδίωξη μεγάλου αριθμού στόχων, συνήθως δεν καθίσταται εφικτή. Σε κάθε πρόγραμμα υπάρχει κάποια σχετική οικονομία αλλά και ισορροπία ανάμεσα στα είδη των στόχων. Έτσι το πρόγραμμα δεν είναι μονοδιάστατο ως προς τον χαρακτήρα του (π.χ. μόνο γνωστικός χαρακτήρας) και έχει αυξημένες πιθανότητες να περατωθεί επιτυχώς.

Για τη σύνθεση των σχεδίων προγραμμάτων χρησιμοποιήθηκαν ως πηγές το υλικό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, διαθέσιμο στο http://www.pi-schools.gr/drast/perivalontiki/ καθώς και το αναφερόμενο ως “Σχετικό εκπαιδευτικό υλικό” σε κάθε σχέδιο προγράμματος.”

Δείτε αναλυτικά τις ενότητες:

Δάσος

Νερό

Καταναλωτισμός – Απορρίμματα

Αστικό Περιβάλλον

Ενέργεια

Εκπαίδευση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Πηγή: Περιβάλλον και Παιδεία

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
στο Κ.Π.Ε. ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ
«Περιβαλλοντικά προγράμματα Κ.Π.Ε. Νέας Κίου.
Βιώνω, Παίζω, Μαθαίνω»
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014
Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου – Ώρα έναρξης: 17.00

Το  Κ.Π.Ε. Νέας Κίου στο πλαίσιο των δράσεών του «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση, βάσει των υπ. αριθμ. 1234/Γ7/3-9-2013 και 155393/Γ7/29-09-2014 εγγράφων του Υ.ΠΑΙ.Θ,  διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, με αφορμή την καθιέρωση της «Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» με τίτλο «Περιβαλλοντικά προγράμματα Κ.Π.Ε. Νέας Κίου. Βιώνω- Παίζω- Μαθαίνω».
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου, θα παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιήσει κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015, καθώς και τα Δίκτυα που συμμετέχει με σκοπό την ενημέρωση των Εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Προκειμένου να ενημερωθούν πληρέστερα οι εκπαιδευτικοί για την υλοποίηση ενός περιβαλλοντικού προγράμματος σε Κ.Π.Ε, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση σε ένα από τα περιβαλλοντικά του προγράμματα με βιωματικά παιχνίδια και δραστηριότητες.
Η συνάντηση  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, γονείς και τοπική κοινωνία.

Οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή  με αίτηση (Ηλεκτρονικά ή με fax) απευθείας στο ΚΠΕ Νέας Κίου από 1 έως 8 Οκτωβρίου.
Mail:   kpenkiou@yahoo.gr
Fax:    2751052393

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Ώρες διεξαγωγής της Ημερίδας: 17:00 – 21:00
Εβδομάδα ΠΕ2014

Πρόγραμμα

Programm2

Φωτογραφίες από την Ημερίδα  εδώ