Ιαν 23 2019

Άρθρα του/της koukisn

Παρουσιάζουμε όλες τις δυνατότητες της αναβαθμισμένης ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-me

Τι είναι η e-me;

Η Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα e-me είναι μια σύγχρονη, κοινωνική και επεκτάσιμη ψηφιακή πλατφόρμα, που αναπτύχθηκε για να αποτελέσει το προσωπικό περιβάλλον εργασίας κάθε μαθητή και εκπαιδευτικού. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό περιβάλλον που υποστηρίζει τη μάθηση, την επικοινωνία, τη συνεργασία και τη δικτύωση των μελών της σχολικής κοινότητας. Απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και παρέχει έναν ασφαλή, αλλά ταυτόχρονα ανοιχτό χώρο συνεργασίας, επικοινωνίας, ανταλλαγής αρχείων και περιεχομένου.

Συνεχίστε να διαβάζετε »

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Δεκ 29 2018

Άρθρα του/της koukisn

10 Ways Educators Can Take Action in Pursuit of Equity|cultofpedagogy

With every passing year, it seems that our collective awareness of educational inequity is growing. I say “collective” with some unease, because for people who belong to marginalized groups and others who have taken the time to educate themselves well on equity issues, the awareness has always been there. Equity work is not a trend; it’s not a new thing.

Συνεχίστε να διαβάζετε »

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Νοέ 11 2018

Άρθρα του/της koukisn

China Shows Off Artificial Intelligence Journalist Who Promises ‘Brand-New News Experience’|Newsweek

China’s official news network has debuted what it claims to be the world’s first artificial intelligence news anchor.

The English-speaking avatar premiered Thursday at the state-run Xinhua News Agency, taking on the likeness of real-life reporter Zhang Zhao. In a roughly 30-second clip posted to the outlet’s official social media channels, the AI anchor introduces itself as an innovation within an industry demanding more technological synergy.

Συνεχίστε να διαβάζετε »

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Νοέ 11 2018

Άρθρα του/της koukisn

Πόσα παραχωρούμε τελικά στα social media;| Καθημερινή

Αρκούν 68 likes στο Facebook για να μπορεί κάποιος να προβλέψει με 95% ακρίβεια το χρώμα του δέρματός σου και με 88% και 85% πιστότητα αντίστοιχα, τη σεξουαλική σου ταυτότητα και το αν ψηϕίζεις τους Δημοκρατικούς ή τους Ρεπουμπλικανούς… Δέκα likes είναι αρκετά για να σε γνωρίσει ένας διαδικτυακός «φίλος» καλύτερα από τον συνεργάτη σου και 70 για να μπορεί να πει περισσότερα για εσένα από ό,τι ένας ϕίλος σου… Με 150 likes «ξεπερνιέται» η γνώση που έχει η οικογένεια για εσένα και με 300 εκείνη που έχει ο/η σύντροϕός σου…

Συνεχίστε να διαβάζετε »

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Απρ 28 2018

Άρθρα του/της koukisn

«Μήπως ένα… reset θα σώσει τους e-χρήστες;»| Καθημερινή

Είναι συναρπαστική η αντίθεση του κοινωνικού αφηγήματος για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκριτικά με αυτό που κυριαρχούσε μέχρι πρότινος. Το 2008 το Facebook λάμβανε επαίνους από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ως ένα πολλά υποσχόμενο, καινοτόμο φαινόμενο που ανοίγει νέους ορίζοντες στην ενημέρωση και τον πλουραλισμό. Το 2011 το Twitter πυροδοτούσε κοινωνικές επαναστάσεις και ανέτρεπε δικτατορικά καθεστώτα στη Μέση Ανατολή και το YouTube έδινε φωνή σε νέους ανθρώπους που ήθελαν να μοιραστούν τα βίντεό τους. Λίγα χρόνια και ορισμένα παραπάνω σκάνδαλα αργότερα, οι πλατφόρμες έχουν πλέον δαιμονοποιηθεί – σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες του Axios, η πλειονότητα των Αμερικανών πολιτών δεν τρέφει καμία εμπιστοσύνη στους τεχνολογικούς τιτάνες του σήμερα και νοσταλγεί τις παλιές, καλές εποχές…

Συνεχίστε να διαβάζετε »

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Παλιότερα Άρθρα »