ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ | Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς

Μάι/15

25

Συνεδρίαση διευρυμένου(;) ΠΥΣΠΕ

Σχολείο Αμπελοκήπων

Συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά το διευρυμένο(;) ΠΥΣΠΕ Καστοριάς, για την μονογραφή των αιτήσεων των υποψηφίων συναδέλφων, για τις θέσεις των Διευθυντών σχολικών μονάδων. Κατατέθηκαν 49 αιτήσεις εκ των οποίων οι 47 αφορούσαν τις προκηρυγμένες θέσεις του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς. Βέβαια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν αυτός είναι ο τελικός αριθμός των αιτήσεων, αφού υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν συνάδελφοι που κατέθεσαν υποψηφιότητα για τις θέσεις του δικού μας ΠΥΣΠΕ στα ΠΥΣΠΕ όπου υπηρετούν.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
Συμμετείχα σήμερα στη συνεδρίαση ως αιρετός της ΔΑΚΕ και συναίνεσα στην έναρξη της συνεδρίασης αποκλειστικά και μόνο σεβόμενος την αγωνία και την ψυχική ένταση των υποψηφίων συναδέλφων. Οφείλω όμως να σας ενημερώσω ότι ακόμη και κατά την έναρξη της συνεδρίασης, η σύνθεση του συμβουλίου δεν είχε ολοκληρωθεί λόγω νομικών κωλυμάτων των ορισμένων μελών του καθώς και αναπληρωματικών του, με τη συμφωνία των δυναμένων συμμετοχής μελών και πλειοψηφικά, σεβόμενοι τους υποψηφίους συναδέλφους.
Η όλη διαδικασία αποτελεί μνημείο προχειρότητας, αδικαιολόγητης βιασύνης, καταδεικνύοντας τον τρόπο που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται κι αντιμετωπίζει τα εκπαιδευτικά θέματα. Ελπίζω τις αμέσως επόμενες ημέρες να γίνουν αντιληπτές οι παραλείψεις και τα λάθη, δίνοντας ένα τέλος σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, που προσβάλει τόσο την επιστημονικότητα του κλάδου όσο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια καθενός εξ ημών.
Η ΔΑΚΕ αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα των διαδικασιών, των θεσμών, των στιγμών και σεβόμενη την ανθρώπινη αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού, θα είναι παρούσα μέσω του αιρετού της σε όλες τις συνεδριάσεις, ενημερώνοντας όλους ανεξαρτήτως τους συναδέλφους και διασφαλίζοντας την ορθότητα και νομιμότητα των διαδικασιών…!!!

 

Με σεβασμό

 

Κώστας Πανταζόπουλος

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται

<<

>>

Σχεδιάστηκε από devolux.nh2.me