Με σύμμαχο τη μουσική

Eνημέρωση Nέα

πηγή: http://www.kethea.gr/  31.5.2012
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ «ανοίγουν» τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, δίνοντας το ρυθμό με δύο μεγάλες καλοκαιριές συναυλίες.
Με χορταστικό line up, αγαπημένα τραγούδια και αισιοδοξία για μια ζωή «ελεύθερη» από ουσίες, το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και ο Σύλλογος Οικογένειας του προγράμματος υποδέχονται στις 7 Ιουνίου, στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι τους Φοίβο Δεληβοριά, Νατάσσα Μποφίλιου, Στάθη Δρογώση, Μαριέττα Φαφούτη, Ματούλα Ζαμάνη, Angry Birds και τον Tareq (σε live dj set). Το μουσικό συγκρότημα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ θα ανοίξει τη συναυλία. Η προπώληση των  εισιτηρίων γίνεται στα καταστήματα PUBLIC και στο Viva.gr ή στο 13855 και στα ταμεία της «Τεχνόπολις» (τιμές εισιτηρίων: προπώληση 15€, γενική είσοδος 18€). Οι πόρτες ανοίγουν στις 5.30 μ.μ.. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 8822122.
Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και ο Σύλλογος Οικογένειας του προγράμματος, συνεπείς στο καθιερωμένο μουσικό ραντεβού του καλοκαιριού με τους Λαρισαίους, «συναντούν» την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στις 9.30 μ.μ., στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα, τους Θάνο Μικρούτσικο, Ρίτα Αντωνοπούλου και Γιάννη Κούτρα. Η   προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται από το βιβλιοπωλείο “ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ” (Λάρισα) και το εισιτήριο κοστίζει  10€. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2410251839.  Τα έσοδα των συναυλιών θα διατεθούν για την ενίσχυση των θεραπευτικών προγραμμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *