Σεμινάριο: Από την Ιθάκη του Καβάφη στην Ιθάκη του ΚΕΘΕΑ. Υποδείγματα Ερευνητικής Εργασίας (PROJECT)

Eνημέρωση Nέα Προσωπικές Εργασίες

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων), διοργανώνει το 3ο εκπαιδευτικό σεμινάριο βιωματικού χαρακτήρα, για ομάδες εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν σε Γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Προβλεπόμενοι τόποι υλοποίησης είναι η Έδεσσα, τα Γιαννιτσά και η Αριδαία. Ο τίτλος του 3ου αυτού σεμιναρίου είναι: «Από την Ιθάκη του Καβάφη στην Ιθάκη του ΚΕΘΕΑ: Υποδείγματα Ερευνητικής Εργασίας (PROJECT)».
Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί να ασκηθούν, με τη βοήθεια υποδειγμάτων, στο σχεδιασμό και υλοποίηση μιας Ερευνητικής Εργασίας (PROJECT). Τα υποδείγματα θα αναφέρονται στη σύγχρονη σχολική πραγματικότητα και η κύρια βιβλιογραφική πηγή θα είναι το εγχειρίδιο που προτείνεται από τον Οργανισμό Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών για την Α΄ Λυκείου με τίτλο: «Η καινοτομία των Ερευνητικών Εργασιών στο Νέο Λύκειο – βιβλίο του εκπαιδευτικού», έργο συλλογικό, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Ηλία Γ. Ματσαγγούρα, καθηγητή Διδακτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Δεκέμβριο 2011 και Ιανουάριο 2012, σε εργάσιμες ημέρες και η διάρκεια του θα είναι για την κάθε ομάδα εκπαιδευτικών μέχρι πέντε (5) ώρες, με έναρξη στις 3:30 το απόγευμα. Ο ακριβής τόπος και χρόνος θα ανακοινωθούν μετά τις 08/12/2011, στα προσωπικά email όσων αποστείλουν δελτίο συμμετοχής.
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Κωνσταντίνος Κιουρτσής, υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται, να αποστείλουν συμπληρωμένο το  επισυναπτόμενο δελτίο συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση kkiourtsis@sch.gr. Επισημαίνεται ότι η επικοινωνία σχετικά με το σεμινάριο θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον μέσω του email που θα δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι.
Προθεσμία αποστολής του δελτίου συμμετοχής είναι η Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 14:30.

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ονοματεπώνυμο:
Ειδικότητα:
Θέση/σχολείο που εργάζομαι σήμερα:
προσωπικό e-mail:
Σημειώνω τον τόπο προτίμησης: Γιαννιτσά ___,   Έδεσσα ___,      Αριδαία___

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *