>Μια νέα υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που στόχο έχει να «χτυπήσει» το Facebook ετοιμάζει η Google, σύμφωνα με πληροφορίες. Πρώην στελέχη του Facebook και παράγοντες της διαδικτυακής αγοράς υποστηρίζουν ότι η Google πρόκειται σύντομα να δημιουργήσει ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, με το όνομα «Google Me».

Η νέα ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται ως «αντι-Facebook» και έχει στόχο να εκθρονίσει  τον σημερινό παγκόσμιο κολοσσό της κοινωνικής δικτύωσης και να πάρει τη θέση του», όπως αναφέρουν οι διακινητές των φημών, που υποστηρίζουν ότι έχουν «εσωτερική ενημέρωση» για τις κινήσεις της Google.

Η οργιώδης φημολογία ξέσπασε έπειτα από μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο Κέβιν Ρόουζ, ιδρυτής της ιστοσελίδας Digg. «Ιδού μια τεράστια φήμη: σύμφωνα με μια ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή, η Google ετοιμάζει πολύ σύντομα τον ανταγωνιστή του Facebook, με το όνομα Google Me», έγραψε ο Ρόουζ.

Η Google αρνήθηκε να σχολιάσει την ανάρτηση. Ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες το νέο είχε εξαπλωθεί παντού. Η «επιβεβαίωσή» του δεν άργησε να έρθει. Ένα πρώην ανώτερο στέλεχος του Facebook υποστήριξε ότι η πληροφορία δεν αποτελεί φήμη, αλλά πραγματικότητα.

Ο Άνταμ Ντ’ Άντζελο, πρώην διευθυντής του τομέα τεχνολογίας του Facebook, έγραψε στην ιστοσελίδα Quora.com, την οποία έχει ιδρύσει: «Από αξιόπιστες πηγές έχω μάθει ότι δεν πρόκειται για φήμη, αλλά για αληθινό σχέδιο, για την υλοποίηση του οποίου εργάζεται ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων. Είμαι απόλυτα βέβαιος γι’ αυτό που σας λέω».
ΠΗΓΗ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4582290



Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση