ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας

 

EUSO 2017 : Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών

Η ομάδα του σχολείου μας, αποτελούμενη από τη Βικτωρία Ζάρρου, τον Γεώργιο Θεοχάρη και τη Βασιλική Κοτσίνα, ισοβάθμησε στην 1η θέση με την ομάδα του 1ου ΓΕ.Λ. Κομοτηνής , συγκεντρώνοντας 229 μονάδες και στα τρία μαθήματα του διαγωνισμού.

Τελικά, η ομάδα μας κατατάχθηκε δεύτερη, καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό του διαγωνισμού σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτη κατατάσσεται η ομάδα που επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη επίδοση στις περισσότερες επιμέρους δοκιμασίες.

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών επιβραβεύοντας την ομάδα μας για τη δεύτερη θέση που κατέλαβε, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό Διαγωνισμό Φυσικής που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρει τους μαθητές μας και τους εύχεται να έχουν καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές του σχολείου μας : κα Μπακάλη Ανίτα , κα Παπαευθυμίου Βασιλική, κο Ιωάννου Γεώργιο και κο Τσουμέτη Χρήστο, οι οποίοι προετοίμασαν τους μαθητές για το διαγωνισμό.

Τέλος, ευχαριστούμε το Δ.Σ. του ΟΛΗΓ Α.Ε. για την οικονομική βοήθεια που παρείχε καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη.

Πολλά συγχαρητήρια από όλους μας στα παιδιά του Λυκείου που μας εκπροσώπησαν επάξια στον παραπάνω διαγωνισμό και έφεραν στην πόλη μας το 1ο βραβείο.