>η Μηλιά, ένας χώρος αφήγησης

0

Συγγραφέας: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΠΑΝΙΑΡΗΣ | Κατηγορία ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ | , στις 31-01-2011

>

η Μηλιά, ένας χώρος αφήγησης

http://www.media.uoa.gr/medialab/milia

ερευνητική ομάδα «Ψηφιακά Μέσα για Μάθηση»

Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ Πανεπιστημίου Αθηνών

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, 4η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου

Η ερευνητική ομάδα «Ψηφιακά Μέσα για Μάθηση» (Digital Media for Learning, συντονιστές Καθηγητής Μ. Μεϊμάρης και Δρ. Δ. Γκούσκος, Λέκτορας) του Εργαστηρίου Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ Πανεπιστημίου Αθηνών (http://www.media.uoa.gr/ntlab), με την υποστήριξη του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας (ΕΠΙΕΕ), παρουσιάζει την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 2.00 μμ στη Γωνιά των Εκπαιδευτικών και των Γονέων της 4ης Έκθεσης Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου (Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αττικής Helexpo Palace, Λεωφ. Κηφισίας 39, 151 23, Μαρούσι) τη Μηλιά, μια ανοικτή πλατφόρμα συλλογικής διαδραστικής ψηφιακής αφήγησης (social interactive digital storytelling), για την υποστήριξη της διαδραστικής ανάγνωσης και συνεργατικής δημιουργίας αφηγήσεων κάθε είδους και μορφής.

Οι εφαρμογές της Μηλιάς συμπεριλαμβάνουν την αφήγηση αυτή καθ’ εαυτή, την εκπαίδευση, τις εκδόσεις, την υποστήριξη της λογοτεχνικής παραγωγής και της ψηφιακής φιλαναγνωσίας, αλλά και γενικότερα τη συλλογική προβολή και διαμόρφωση ψηφιακού λόγου και ψηφιακής δημιουργίας.

Η συμμετοχή στην παρουσίαση είναι ανοικτή σε εκπαιδευτικούς, γονείς και όλους τους επισκέπτες της 4ης Έκθεσης Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ (email: medialab@media.uoa.gr) καθώς και να επισκεφθείτε τον ιστοχώρο της Έκθεσης ( http://www.childrensbookfair.gr ).

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση