>

0

Συγγραφέας: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΠΑΝΙΑΡΗΣ | Κατηγορία ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | , στις 05-11-2009

>

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας σας ενημερώνει πως η δράση «e-book: διαβάζω ψηφιακά» και ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός «συμμετέχω για το μέλλον της Μαγνησίας» ο οποίος θα ολοκληρώνονταν έως στις 4 Νοεμβρίου παρατείνεται μέχρι Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009.
Επίσης την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής των ηλεκτρονικών βιβλίων σε 140 μαθητές μετά την ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19/11/09. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου (Πεδίο Άρεως) την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009 θα συνοδευτεί με συναυλία από γνωστό νεανικό σχήμα αφιερωμένη στην μαθητική νεολαία της Μαγνησίας.
Παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης των μαθητών και των εκπαιδευτικών με επίσκεψη ομάδας στελεχών της Ν.Α.Μ. και φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ειδικότερα του τμήματος Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων με σκοπό να ενημερώσουν, να προτρέψουν και να βοηθήσουν τους μαθητές να συμμετέχουν στον ψηφιακό διαγωνισμό «συμμετέχω για το μέλλον της Μαγνησίας» διαγωνισμό μετά από σχετική άδεια του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.
Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για τα 140 e-book έχουν όλοι οι μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου – Επαγγελματικού Λυκείου – Σχολείων Ειδικής Αγωγής της Μαγνησίας, οι οποίοι θα συμμετέχουν στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.magnesia-ebook.gr, και στην συνέχεια σύνδεσμος συμμετοχή στο διαγωνισμό (http://participate.magnesia-ebook.gr/)

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση