Αυγ 12
26

Πρώτη Επαφή!

Κάτω από (Ανακοινώσεις, Σχ. έτος 2012-2013) από στις 26-08-2012

Σας καλωσορίζουμε στο blog της Λέσχης μας!

Στο Γυμνάσιο μας θα ξεκινήσει για πρώτη φορά μια λέσχη ανάγνωσης μαθηματικής λογοτεχνίας σε συνεργασία με την ομάδα «ΘΑΛΗΣ+ΦΙΛΟΙ»,  ενστερνιζόμενοι τις προτάσεις του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ).

Σκοπός της λέσχης είναι η καλλιέργεια  της φιλαναγνωσίας, της φιλομάθειας, της διαθεματικότητας και της συλλογικότητας, με επίκεντρο το βιβλίο και τα θέματα που αυτό πραγματεύεται ή εμείς (ως ομάδα αλλά και ως ξεχωριστή προσωπικότητα) θέλουμε να θίξουμε. Γνωριμία με τον κόσμο των μαθηματικών (ιστορία, βιογραφίες μαθηματικών που έπαιξαν σημαίνοντα ρόλο στην διαμόρφωση της σύγχρονης μαθηματικής σκέψης, εξέλιξη και πλαίσιο δράσης, συσχέτιση με θέματα που τα παιδιά έχουν διδαχθεί ή θα διδαχθούν) .

Κύριοι στόχοι είναι η ανάπτυξη  δραστηριοτήτων που προάγουν το στοχασμό, τη γνώση, τις δεξιότητες, το διάλογο και την ομαδικότητα.

Δημιουργήσαμε αυτό το blog ώστε να αποτελέσει μια πύλη  κοινοποίησης των δραστηριοτήτων μας προς την κοινωνία και ένα βήμα επικοινωνίας με  αντίστοιχες λέσχες σε όλη την Ελλάδα.


Καλή περιήγηση!


Υ.Γ.: Θα χαιρόμασταν ιδιαιτέρως για οποιαδήποτε πρόταση ή παρατήρηση για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών του blog μας  ή και για όποιο θέμα θεωρήσετε ότι θα μας φανεί χρήσιμο σ’ αυτήν μας την προσπάθειά.



8 σχόλια στο “Πρώτη Επαφή!”

  1.   Μπουλιτσάκη είπε:

    Μπράβο σας! Καλή συνέχεια.

    Απάντηση

  2.   Αντρέας Πρωτοπαπαδάκης είπε:

    κύριε Γιάννη έχετε κανει πολύ καλή δουλειά!!!! Μπράβο. Καλή συνέχεια!!!

    Απάντηση

  3.   Κατερίνα είπε:

    Συγχαρητήρια! Η προσπάθειά σας είναι αξιέπαινη! Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο! Σύντομα θα σας επισκεφτούμε και από κοντά. Είμαι σίγουρη ότι έχουμε να μάθουμε πολλά!

    Απάντηση

  4.   Κωνσταντινα είπε:

    Κύριε Γιάννη η δουλειά σας είναι εξαιρετική..συνεχίστε με αυτούς τους ρυθμούς!! Καλή σας συνέχεια:)Καπακη Κωνσταντινα!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *