Αυγ 15
19

Ημερολόγιο Μαθητών-Μάρτιος

Κάτω από (Ημερολόγιο, Σχ. έτος 2014-2015) από στις 19-08-2015

Σάββατο 7-3-2015

Επιτέλους έφτασε και η επόμενη συνάντηση! Ανυπομονούσαμε πως και πως. Σήμερα είχαμε έναν εκλεκτό καλεσμένο την κ. Φραγκοπούλου, την καθηγήτρια μουσικής του σχολείου μας, για να μας κάνει μια παρουσίαση για το ρεμπέτικο τραγούδι. Η παρουσίαση ήταν τελείως διαφορετική απο αυτές που κάναμε συνήθως, ήταν πολύ ενδιαφέρον και ακούγαμε όλοι με αυτιά ανοιχτά σαν τους ελέφαντες. Μόλις η κ. Φραγκοπούλου τελείωσε αυτά που μας έλεγε και μας έβαλε να ακόυσουμε μερικά έως αρκετά ρεμπέτικα τραγούδια, καθίσαμε και μιλήσαμε λίγο για το σενάριο μας και για να το ακούσουν και τα παιδιά που έλειπαν. Τελείωσε και η συζήτηση για το σενάριο και έτσι τελείωσε και η συνάντηση και δώσαμε ραντεβού για το επόμενο Σάββατο.

Σάββατο 14-3-2015

Καλημέρα! Μια όμορφη μέρα και σήμερα. Όταν έμπαινα στο σχολείο ο κ. Γιάννης και ο κ. Νίκος μου είπαν ότι σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με το σενάριο μας. Χάρηκα πάρα πολύ όταν το άκουσα γιατί περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή. Μόλις μπήκαν στην αίθουσα όλοι ήμασταν έτοιμοι και περιμέναμε να μας κάνουν τις ερωτήσεις για το σενάριο. Μας ζήτησαν να βρούμε κάτι για την ταινία και εμείς αμέσως πήραμε το ύφος του σκηνοθέτη-ηθοποιού και τους προτείναμε τις ιδέες μας. Αυτά που τους είπαμε τους άρεσαν και θα τα προσθέσουμε σο σενάριο. Η συνάντηση τελείωσε και όλοι ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με τις ιδέες μας και το αποτέλεσμα.

Σάββατο 21-3-2015

Να’μαστε και πάλι εδώ άλλο ένα Σάββατο. Σήμερα ήταν η προτελευταία μέρα πριν τα γυρήσματα της ταινίας μας. Σήμερα μοιράσαμε τους ρόλους μας. Είχαμε πολύ άγχος για το ποια θα κερδίσει το ρόλο του κοριτσιού. Η Σοφία μας έκανε την τιμή και τράβηξα ένα χαρτάκι απο την κλήρωση που κάναμε και τον ρόλο τον πήρε η……….Φιλιππίνα! Χάρηκα πολύ όταν άκουσα το όνομα της,πιστεύω θα της ταιριάζει πολύ ο ρόλος και θα βγει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Μόλις τελειώσαμε την μοιρασιά ο κ. Γιάννης και ο κ. Νίκος πρότειναν να κάνουμε ένα δοκιμαστικό γύρισμα για να δούμε πως γράφουμε στο φακό, χα χα χα! Με την κάμερα τραβήξαμε μια σκηνή και όταν την είδαμε ενθουσιαστήκαμε. Τέλος μας ανακοίνωσαν ότι το γυρίσματα θα ξεκινήσουν το άλλο σαββατοκύριακο και όλοι ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι. Η συνάντηση τελείωσε και ανυπομονούσαμε για το επόμενο ραντεβού μας.



2 σχόλια στο “Ημερολόγιο Μαθητών-Μάρτιος”

  1.   ανώνυμη θαυμάστρια είπε:

    βρισκω πολυ ενδιαφερον το αρθρο σας!!!! σας θαυμαζω αν και εχετε να μπειτε εδω και 2 χρονια……

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *