Σεπ 14
19

Οδηγίες εγγραφής στην λέσχη μας

Κάτω από (Ανακοινώσεις, Σχ. έτος 2014-2015) από στις 19-09-2014

Καλό θα ήταν οι γονείς και οι μαθητές του Γυμνασίου μας, που θέλουν να συμμετάσχουν στην λέσχη μας αυτή την σχολική χρονιά, να διαβάσουν τις παρακάτω οδηγίες συμμετοχής:

 

  • Όποιος μαθητής ή μαθήτρια επιθυμεί να συμμετάσχει στην λέσχη ανάγνωσης, θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στον κ. Παπόγλου Γιάννη συντονιστή της λέσχης.  Στην δήλωση συμμετοχής θα σημειώσετε το όνομα-επώνυμό σας,  το τμήμα σας, και τηλέφωνο σταθερό-κινητό.

 

  • Σε περίπτωση που ο αριθμός των μαθητών που θα δηλώσουν συμμετοχή ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο από τον συντονιστή αριθμό (των 25 μαθητών) , τότε θα γίνει κλήρωση. Οι μαθητές που συμμετείχαν  στην περσινή μας λέσχη και επιθυμούν να συμμετάσχουν και φέτος, προηγούνται και θα συμμετέχουν αυτοδίκαια χωρίς κλήρωση.

 

  • Όταν σχηματιστεί η λέσχη και ανακοινωθούν τα ονόματα των μαθητών που θα συμμετάσχουν, θα πρέπει οι μαθητές να προμηθευτούν το βιβλίο από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο επιθυμούν. Υπάρχει η δυνατότητα για όποιον το επιθυμεί (μπορεί να το δηλώσει κατά την εγγραφή) να προμηθευτούμε το βιβλίο κάνοντας μια ομαδική παραγγελία (πάνω από 3 αντίτυπα) μέσο internet από το βιβλιοπωλείο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» (

    http://www.politeianet.gr/

    ) στην Αθήνα. Η τιμή του βιβλίου στο συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο είναι 12,84 €. Η παραγγελία θα γίνει αφού καταβληθεί  το ποσό που χρειάζεται από όλους όσους ενδιαφέρονται.

 

  • Οι συναντήσεις της λέσχης θα γίνονται στο σχολείο μας ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 με 12:30. Μόλις σχηματιστεί η λέσχη θα αναρτηθεί το πρόγραμμα των συναντήσεων που θα  ακολουθηθεί μέχρι τα Χριστούγεννα στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου και στο blog (

    https://blogs.sch.gr/jpapoglou/

    ) στην κατηγορία: Ανακοινώσεις. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.

 

  • Η προθεσμία υποβολής αίτησης λήγει την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου.

 

  • Όποιος θέλει να δει πώς έδρασε η λέσχη μας την περασμένη σχολική χρονιά, μπορεί να ξεναγηθεί στο blog της λέσχης μας :

    https://blogs.sch.gr/jpapoglou/

     και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Twitter, Google+, Youtube (για να βρείτε το blog μας μπορείτε επίσης να γράψετε στην μηχανή αναζήτησης Google: Τα μαθηματικά είναι το πρόσχημα).

Σας περιμένουμε!!!



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *