Μάι 14
23

Εκπαιδευτική Εκδρομή στην Αθήνα!!!

Κάτω από (video gallery, Σχ. έτος 2013-2014) από στις 23-05-2014

Ένας από τους μεγαλεπήβολους στόχους που είχε θέσει η λέσχη μας ήταν να πάει μια εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα για να επισκεφτεί το μουσείο Ηρακλειδών και να συναντηθεί με τον συγγραφέα του βιβλίου που διάβασε φέτος η λέσχη μας κ. Τεύκρο Μιχαηλίδη. Η βασική προϋπόθεση που είχαμε θέσει είναι να καταφέρουμε να πάμε αυτήν την εκπαιδευτική εκδρομή χωρίς να επιβαρύνουμε οικονομικά τους γονείς με τα μεγάλα έξοδα μετακίνησης.

Έπειτα από πολύμηνη προσπάθεια που καταβάλλαμε, τελικά η εταιρία  ΑΝΕΚ και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση  δείχνοντας εμπιστοσύνη και επιβραβεύοντας την δουλειά  που γίνετε στην Λέσχη μας  χρηματοδότησαν  με ένα σημαντικό ποσό με το οποίο καταφέραμε να καλύψουμε τα  έξοδα μετακίνησης, έξοδα που είχαν να κάνουν με τα εισιτήρια στα μουσεία και τις ξεναγήσεις και επίσης κάλυψαν μέρος της σίτισης των μαθητών μας.

Τα παιδιά στην Αθήνα επισκέφτηκαν την Αρχαία Αγορά και την Στοά του Αττάλου, συμμετείχαν σε ένα δίωρο πρόγραμμα ξενάγησης και δραστηριοτήτων στο μουσείο Ηρακλειδών, συναντήθηκαν και συζήτησαν με τον συγγραφέα Τεύκρο Μιχαηλίδη και  τέλος ξεναγήθηκαν στο μουσείο της Ακρόπολης. Δείτε πως περάσαμε στο παρακάτω βιντεάκι.

[dailymotion k1D9Q6lAGdWAzu7J3HN nolink]

Ευχαριστούμε την Ανώνυμη  Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ) και το Κοινωφελές  Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση  για την ευκαιρία που έδωσαν στους μαθητές μας να συμμετάσχουν σ΄ αυτήν την εκπαιδευτική εκδρομή.  



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *