Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα 2017-18 από το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη».

ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ
Το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» διοργανώνει Εκπαιδευτικά Προγράμματα για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία κάθε χρόνο ανανεώνονται και συμπληρώνονται.
Όλα ανεξαιρέτως τα Προγράμματα του Ιδρύματος που απευθύνονται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς παρέχονται δωρεάν, δεν δίνεται ουδεμίας μορφής διαφημιστικό υλικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό επιβλέπει την εξέλιξη των Προγραμμάτων.

Οι χώροι του Ιδρύματος, στους οποίους εφαρμόζονται τα Προγράμματα, καλύπτουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής και είναι πλήρως εξοπλισμένοι με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης σε μαθητές με κινητικά προβλήματα.
Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα εφαρμόζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, τηρείται προτεραιότητα σύμφωνα με την υποβολή αίτησης από το εκάστοτε ενδιαφερόμενο σχολείο. Επίσης, αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος πριν την έναρξη του εκάστοτε ακαδημαϊκού έτους, στη Δικτυακή Πύλη του Υπουργείου Παιδείας και στους ιστότοπους των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.
Τα Προγράμματα στηρίζουν Ακαδημαϊκοί, Πανεπιστημιακοί Δάσκαλοι, Άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Εμψυχωτές, Θεατρολόγοι, Περιβαλλοντολόγοι, Συγγραφείς και για τις δυο βαθμίδες.
Σας παρουσιάζουμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2017 – 2018, τα οποία συμπληρώθηκαν, ανανεώθηκαν και καλύπτουν όλους τους τομείς των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών.
Συνολικά προτείνονται 152 προγράμματα εκ των οποίων 40 για τους μαθητές των Ε΄+ ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού, 52 για το Γυμνάσιο και 60 για το Λύκειο.
Αιτήσεις δεκτές από 1ης Σεπτεμβρίου έως και 10 Οκτωβρίου 2017.
Έναρξη προγραμμάτων Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017.
Υλικό