Ολοήμερο Πρόγραμα 2017-2018

 Screenshot_1Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (αρ.πρωτ. 71858/Δ1/03-05-2017, δείτε τη ΕΔΩ) στο Ολοήμερο Πρόγραμμα του  σχολείου (13.15 – 16.00) δύνανται να εγγράφονται:

α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δυο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής δίνεται και στην περίπτωση που  ο ένας γονιός έχει βεβαίωση εργασίας και ο άλλος έχει κάρτα ανεργίας.  Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, κ.λ.π. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.

 β) οι μαθητές των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μαθητές πολύτεκνων/μονογονεϊκών οικογενειών, μαθητές με γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένους σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένους) ή πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε.

 

Για την λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος, ο ελάχιστος αριθμός είναι 14 φοιτώντες μαθητές.  Δύναται να συγκροτηθεί τμήμα Πρόωρης Υποδοχής (7:00-8:00) αν διαπιστωθεί η σχετική ανάγκη. Δικαίωμα εγγραφής σε αυτό έχουν μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα και των οποίων εργάζονται και οι δυο γονείς.  Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία αυτού του τμήματος είναι 10 φοιτώντες μαθητές.

Η σχετική αίτηση – δήλωση εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα  δίνεται από το  Σχολείο / επισυνάπτεται και στο τέλος του κειμένου αυτού και πρέπει να κατατεθεί συμπληρωμένη, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά,  έως τις 12 Ιουνίου 2017. Μετά τις 12 Ιουνίου 2017 και για ιδιαίτερα σοβαρούς λόγους, απαιτείται γραπτή έγκριση του Διευθυντή Διεύθυνσης Π.Ε. Α΄Αθήνας

ΑΙΤΗΣΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ 2017https://blogs.sch.gr/88dimath/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση