Νέο αναμορφωμένο, διορθωμένο και συμπληρωμένο βιβλίο επανάληψης στα Μαθηματικά προσανατολισμού Γ΄Λυκείου

Κυκλοφορεί από 1η Νοεμβρίου το νέο βιβλίο:

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ- «Μ Α Θ Η Μ Α Τ Ι Κ Α  Γ΄ Λ Υ Κ Ε Ι Ο Υ-Ε π α ν ά λ η ψ η»

με σκοπό να καθοδηγήσει τους μαθητές στο δρόμο των πανελλαδικών εξετάσεων. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος το βιβλίο επανάληψης κινείται στο πνεύμα και τη λογική του σχολικού βιβλίου, του ΨΕΒ, αλλά και θεμάτων πρωτότυπων που απαιτούν βαθιά κατανόηση. Επιπλέον, το περσινό βιβλίο εμπλουτίστηκε με νέα προτεινόμενα θέματα, αναδιατάχθηκε, συμπληρώθηκε και διορθώθηκε, κυρίως όσον αφορά τυπογραφικά λάθη.

Το νέο βιβλίο έχει καινοτόμα αρχιτεκτονική, αφού επιτρέπει στον μαθητή να ξεκινήσει τη μελέτη του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ύλης του 1ου κεφαλαίου, δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα από την αρχή της σχολικής χρονιάς να εντρυφήσει στο πνεύμα των εξετάσεων.

  • Στα 3 πρώτα κεφάλαια υπάρχουν θέματα από το σχολικό βιβλίο, από το ΨΕΒ και προτεινόμενα, ενώ στο τέλος υπάρχουν προτεινόμενα διαγωνίσματα που αφορούν στο κάθε κεφάλαιο ξεχωριστά. Έτσι ο μαθητής μπορεί να το μελετήσει από την αρχή, αμέσως μόλις ολοκληρώσει το 1ο κεφάλαιο.
  • Στο 4ο κεφάλαιο υπάρχουν προσομοιωμένα διαγωνίσματα, τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων 2016, 2017 (τακτικές και επαναληπτικές εξετάσεις) για όλους τους τύπους σχολείων, καθώς και προτεινόμενα θέματα από την Ε.Μ.Ε.
  • Στο παράρτημα περιέχονται οι φετινές οδηγίες διδασκαλίας και η διδακτέα ύλη, καθώς και οδηγίες για τις εξετάσεις.
  •  Μαζί δίνεται δωρεάν το βιβλίο λύσεων, που περιέχει υποδειγματικά και αναλυτικά τις λύσεις των θεμάτων των προσομοιωμένων διαγωνισμάτων και των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων. Δίνονται επίσης λύσεις, υποδείξεις και απαντήσεις στα προτεινόμενα θέματα και διαγωνίσματα. Τέλος το βιβλίο των λύσεων περιέχει όλες τις ερωτήσεις θεωρίας της εξεταστέας ύλης με τις απαντήσεις τους.
  • Η τιμή του βιβλίου είναι 26,30 ευρώ με αντικαταβολή (συμπεριλαμβανομένων όλων των εξόδων αποστολής-παράδοσης).

ΕΞΩΦΥΛΛΟ 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΔΩ (Συμπληρώστε την φόρμα-τα στοιχεία σας αυτόματα παιρνούν στην courier για άμεση αποστολή) .

 

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση