Η συνέχεια των μαθημάτων στα Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ΄Λυκείου

Αγαπητοί μαθητές,

Δείτε την συνέχεια των μαθημάτων στα Μαθηματικά Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών  και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην προετοιμασία σας για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Το περιεχόμενό των σημειώσεων αυτών είναι έως και  το όριο συνάρτησης (για εμάς ενότητα 3η ) στο σχολικό σου βιβλίο και περιλαμβάνουν την θεωρία από το σχολικό σου βιβλίο με σχόλια και συμπληρώσεις, μεθοδολογικές υποδείξεις, παραδείγματα και ασκήσεις (λυμένες και προτεινόμενες) καθώς και ένα διαγώνισμα θεωρίας και 1 συνολικό διαγώνισμα στην ενότητα στο τέλος τους.

Δεν είναι ανάγκη να μελετήσεις όλα τα μαθήματα μαζί. Ένα-ένα και θα φθάσεις στο τέλος σε μία εβδομάδα όπου θα δώσουμε το επόμενο. Nα γνωρίζεις ότι όσο μας ακολουθείς θα ολοκληρώσεις την ύλη σωστά και στο σωστό χρόνο χωρίς άγχος. Να επιμένεις στο υλικό και να το ολοκληρώνεις χωρίς να το «πασαλείφεις» . Έτσι θα έχεις ομαλή παρακολούθηση.
ΜΕΡΟΣ Γ΄

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ_(12-16)_

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

3 σχόλια σχετικά με το "Η συνέχεια των μαθημάτων στα Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ΄Λυκείου"

  1. καλημέρα μήπως υπάρχουν 2 λαθάκια στην άσκηση 2στο 4°ερώτημα και στην 7 η σχέση είναι 2f (x)

  2. Κύριε Καραγιάννη στο διαγώνισμα, στο θέμα Γ1ii) η αντίστροφη της f ορίζεται για x>=-1. Άρα νομίζω ότι δεν μπορεί να αναζητηθεί το όριο στο -2

Αφήστε μια απάντηση