Ενημέρωση για το Επιμορφωτικό σεμινάριο “Διδακτική Γεωμετρίας” για τους Μαθηματικούς της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μαθηματικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ.(μόνιμους ή αναπληρωτές) για το περιεχόμενο και τις διαδικασίες  του επιμορφωτικού προγράμματος με τίτλο: “Διδακτική Γεωμετρίας”.

1. Η διαδικασία επιλογής και ανακοίνωσης των ονομάτων των εκπαιδευτικών της Ν. ΡΟΔΟΥ που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί και οι πίνακες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών έχουν κοινοποιηθεί στις σχολικές τους μονάδες.

2. Η διαδικασία αιτήσεων για τους Μαθηματικούς της Ν. ΚΩ θα αρχίσει την 1η Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί την 9η Φεβρουαρίου 2017. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά με την αποστολή e-mail στο iokaragi@sch.gr με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:   ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ: ΚΩΔΙΚΟΣ 333

3. Η διαδικασία αιτήσεων για τους Μαθηματικούς των υπολοίπων νησιών του Ν. Δωδεκανήσου θα αρχίσει την 10η Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί την 19η Φεβρουαρίου 2017. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά με την αποστολή e-mail στο iokaragi@sch.gr με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:   ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ: ΚΩΔΙΚΟΣ 444.

4. Η διαδικασία αιτήσεων για τους Μαθηματικούς του Ν. Κυκλάδων θα αρχίσει την 20η Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί την 28η Φεβρουαρίου 2017.Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά με την αποστολή e-mail στο iokaragi@sch.gr με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:   ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ: ΚΩΔΙΚΟΣ 555.

Οι εκπαιδευτικοί που θα υποβάλλουν αίτηση θα πρέπει να έχουν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.) για να μπορέσουν να εγγραφούν στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης. Όσοι δεν διαθέτουν μπορούν εύκολα να αιτηθούν αναζητώντας πληροφορίες στο www.sch.gr.

Το πρόγραμμα των περιπτώσεων 2,3, 4 και η πλατφόρμα moodle θα ανοίξει στις 01-03-2017

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →