Το υλικό παρουσίασης στην Ημερίδα των Σχολικών Συμβούλων για την αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό της διδακτέας ύλης στα Μαθηματικά του Γυμνασίου

Δείτε σε αρχεία ppt το υλικό της παρουσίασης για τη δράση: «Αναμόρφωση και εξορθολογισμός της διδακτέας ύλης στα Μαθηματικά του Γυμνασίου 2016-2017″ όπως παρουσιάστηκε στην ενημέρωση των Σχολικών Συμβούλων Μαθηματικών στις 21/09/2016 στο Υπουργείο Παιδείας και στη Θεσσαλονίκη στις 23/09/2016.

Εξορθολογισμός-Γυμνάσιο-Θεσσαλονίκη 2016

Εξορθολογισμός Γυμνασίου Αθήνα 2016

ΕΔΩ ο σύνδεσμος με τις εφαρμογές

Σημείωση: Θα σας βγάλει ένα μήνυμα που θα λέει να δημιουργήσετε λογαριασμό. Επιλέξτε καλύτερα, κάτω-κάτω που λέει: «No thanks, continue todownload».

Για να ανοίξουν οι συνδέσεις που είναι μέσα στην παρουσίαση, θα πρέπει η παρουσίαση να είναι στον ίδιο φάκελο με το φάκελο «συνδέσεις». 

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

2 σχόλια σχετικά με το “Το υλικό παρουσίασης στην Ημερίδα των Σχολικών Συμβούλων για την αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό της διδακτέας ύλης στα Μαθηματικά του Γυμνασίου”

  1. Ευχαριστούμε Μαρία. Ωστόσο είναι πρώτο βήμα μαζί με τις αλλαγές στο Γυμνάσιο. Νομίζω πριν το επόμενο βήμα πρέπει αυτό να μετρηθεί ως προς την ορθότητά του. Η συζήτηση παραμένει ανοικτή

  2. Mελέτησα λίγο τις αλλαγές και με βρίσκουν πολύ σύμφωνη.Συγχαρητήρια κ. Σχολικέ ΣΎΜΒΟΥΛΕ . Το βλέπαμε όλοι οι εκπαιδευτικοί και το επιθυμούσαμε εδώ και χρόνια. Η χρήση των Τ.Π.Ε. και η σύνδεση της μάθησης με τη ζωή και την καθημερινότητα , ανοίγει άλλους πνευματικούς ορίζοντες και κατεπέκταση ,αλλάζει την κουλτούρα της κοινωνίας μας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.