Σχολές ανά επιστημονικό πεδίο, από ποια πεδία είναι προσβάσιμες, μαθήματα και συντελεστές βαρύτητας

Δείτε σε πίνακες όλες τις σχολές ΑΕΙ , ΤΕΙ , Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές ανά επιστημονικό πεδίο, από ποια επιστημονικά πεδία είναι προσβάσιμες, με ποια μαθήματα, καθώς και τους συντελεστές βαρύτητας των μαθημάτων, σύμφωνα με το νέο σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων που θα ισχύει για πρώτη φορά από το σχολικό έτος 2015-2016. Την επιμέλεια είχε ο Σχολικός Σύμβουλος Γιάννης Καραγιάννης.

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

4 σχόλια σχετικά με το “Σχολές ανά επιστημονικό πεδίο, από ποια πεδία είναι προσβάσιμες, μαθήματα και συντελεστές βαρύτητας”

  1. Τα μόρια υπολογίζονται με βάση μόνο τα μαθήματα που αντιστοιχούν στο πεδίο με δεδομένα τα 2 μαθήματα βαρύτητας για κάθε πεδίο. Τον τρόπο υπολογισμού των συνολικών μορίων και το αν θα μετράει και πόσο ο βαθμός μένει να διευκρινιστεί ενώ θα έπρεπε να είχε διευκρινιστεί πριν από μήνες!

  2. Τα μόρια υπολογίζονται μόνο με βάση τα μαθήματα που αντιστοιχούν στο κάθε πεδίο (τα 4) ξεχωριστά με δεδομένα τα 2 μαθήματα βαρύτητας κάθε φορά. Το πως υπολογίζονται και κατά πόσο θα μετράει ο βαθμός του σχολείου μένει να διευκρινιστεί (που θα έπρεπε από τον Ιούνιο).
    Υ.Γ. Το site είναι ανενεργό οπότε καλύτερα στο http://www.mathp.gr

  3. Μεταφέρω μια ερώτηση.
    Όποιος εξεταστεί σε 5 μαθήματα το 2016, το 5ο μάθημα επηρεάζει τα μόρια του πεδίου στο οποίο δεν είναι προαπαιτούμενο ως μάθημα; Αν ναι, πως;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.