Ο Nέος Μαθηματικός περιηγητής είναι κοντά σας και θα εμπλουτιστεί με πλήρες εκπαιδευτικό υλικό με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Είναι κοντά σας ο νέος Μαθηματικός περιηγητής (σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση, εκτός Π.Σ.Δ., και υπό νέα συντονιστική ομάδα), ανανεωμένος, σύγχρονος, αναβαθμισμένος σε περιεχόμενο και τεχνική υποδομή. Ο Μαθηματικός περιηγητής  εξελίσσεται και δημιουργεί νέους δρόμους στην ενημέρωση, στην υποστήριξη σε μαθητές και καθηγητές καθώς και νέα εποχή στην επικοινωνία. Ο νέος Μαθηματικός περιηγητής φιλοδοξεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς της μαθητικής, της μαθηματικής αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η Ιστορία μας:

Ο Μαθηματικός περιηγητής ιδρύθηκε από τον μαθηματικό Γιάννη Καραγιάννη τον Απρίλιο του 2010. Από τότε κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι. Μέρα με την μέρα η επισκεψιμότητα αυξανόταν ραγδαία, όπως και οι απαιτήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω ότι αναγνωρίστηκε αυτό από την εκπαιδευτική κοινότητα αφού κατέταξαν το Μαθηματικό περιηγητή ως τον πιο δημοφιλή δικτυακό τόπο αλλά και ανάμεσα στα πιο υπεύθυνα και έγκυρα  εκπαιδευτικά sites, αφού σε αυτόν βασίστηκαν πλήθος αναδημοσιεύσεων των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης.

Από τη θέση του ιδρυτή, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με όλη μου την καρδιά.

Οι ανάγκες του Μαθηματικού περιηγητή αυξήθηκαν καθώς η  ραγδαία αύξηση του ρυθμού της επισκεψιμότητας καθώς  και οι απαιτήσεις των  μαθητών και των εκπαιδευτικών δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν από την υπάρχουσα κατάσταση και έτσι αποφασίστηκε η μετεξέλιξή του σε ένα επαγγελματικό site, υπό νέα διεύθυνση, με σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά και ομάδες εργασίας. Την επιστημονική επιμέλεια του site θα συνεχίσω  να έχω εγώ  ως συνεργάτης της νέας σελίδας. Το παλαιό site θα παραμείνει για όλη την τρέχουσα σχολική χρονιά χωρίς καμία αλλαγή στο αρχειακό υλικό του, δεν θα τροφοδοτείται όμως από την ειδησεογραφία ενώ θα περιλαμβάνει πλέον μόνο θέματα που αφορούν στη δραστηριότητα μου ως  Σχολικού Συμβούλου.

ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ.

Από τη θέση του συνεργάτη του νέου Μαθηματικού Περιηγητή θα προσπαθήσω μαζί με όλους τους συνεργάτες  του να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την υποστήριξη των μαθητών μας και των συναδέλφων μας.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ , ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ.

Καραγιάννης Ιωάννης

Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών

Νομών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

26 σχόλια σχετικά με το “Ο Nέος Μαθηματικός περιηγητής είναι κοντά σας και θα εμπλουτιστεί με πλήρες εκπαιδευτικό υλικό με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς”

  1. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ….ΠΟΙΟΣ; Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ

  2. Στην πατρίδα μου οι ψαράδες λένε ότι: “Οι βαθιές οι θάλασσες είναι αθόρυβες”.
    Αυτό πιστεύω ότι χαρακτηρίζει απόλυτα το Μαθηματικό Περιηγητή.
    Καλή συνέχεια!

  3. Σε κάθε πράγμα κάποιες αξίες είναι διαχρονικές. Στα μαθηματικά είναι ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ.

  4. αυτή τη στιγμη κανένα σαιτ δεν έχει την εγκυρότητά που έχετε εσείς. Θέλω να πιστευω ότι και το νέο σαιτ θα έχει αυτή την εγκυρότητα.Γιατί κακά τα ψέματα έχει ταυτιστεί η μαθηματική αλήθεια με τον περιηγητή.

  5. Η λογική και αναμενόμενη εξέλιξη ενός έγκυρου και επιτυχημένου site! Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

  6. Φαντάζομαι τι δυναμίτης θα είναι το νέο σάιτ! Με εγγύηση ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ! Ουάου!

  7. τώρα θα πάω γ΄λυκείου και σας θέλω δίπλα μου. χαίρομαι που θα κάνετε κάτι πιο δυνατό!

  8. Ο περιηγητής μέχρι τώρα ήτανη πορεία μας. Τώρα ανοίγονται νέοι δρόμοι θα τους περπατήσουμε περήφανα…!

  9. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ….!
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.

  10. Όπου και αν πας Σύμβουλε μαζί σου . εμείς ενηλικιωθήκαμε (μαθηματικά) με τον περιηγητή. Για να το κάνεις εσύ καλύτερα θα είναι. μην σβήσετε όμως τα αρχεία. καλή αντάμωση!

  11. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΛΑΙ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΑΙΤ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΙΣΤΕΙ…

  12. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ για την οποία δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.