Οι επιδόσεις των υποψηφίων στα Μαθηματικά των Πανελλαδικών Εξετάσεων τα έτη 2015 και 2014

Παραθέτουμε τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στην βαθμολογική επίδοση των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ετών 2014 και 2015 στα Μαθηματικά με συγκριτικά στοιχεία και κατά βαθμολογική κλίμακα (όπως προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ).
Παρατηρούμε ότι στη Θετική Κατεύθυνση και μόνο στην κλίμακα [10-15] υπάρχει αύξηση του ποσοστού των υποψηφίων που εντάσσονται στην κλίμακα αυτή. Σε όλες τις άλλες κατηγορίες υπάρχει μείωση όσων είχαν επιδόσεις στην κλίμακα [15-20] και αύξηση των γραπτών με επίδοση <10, όπως φαίνεται στον επόμενο πίνακα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αρχική προσέγγισή μας αμέσως μετά τις εξετάσεις στα αντίστοιχα μαθήματα  είχαμε προσεγγίσει τα αποτελέσματα με μεγάλη ακρίβεια.

Καντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο για να δείτε τον πίνακα:

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014-2015

Σημείωση: Την Δευτέρα 29/06/2015 δείτε αποκλειστικά στο Μαθηματικό Περιηγητή την πρώτη μας αναλυτική και τεκμηριωμένη εκτίμηση για τις βάσεις των σχολών.

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Οι επιδόσεις των υποψηφίων στα Μαθηματικά των Πανελλαδικών Εξετάσεων τα έτη 2015 και 2014”

  1. Σας το λ´εω τ´ωρα που τελέιωσε το σχολέιο .εγ´ω προσωπικά δεν ξέρω μαθητή που να μην παρακολουθέι τη σελίδα σας και να μην περιμένει πρ´αγματα απλό εσάς.Σας είμαστε ευγνώμονες ΜΠΡΑΒΟ.!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.