Σήμερα Τρίτη μετά τις 13:00 θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα ΓΕ.Λ. και την Πέμπτη 25/6 για τα ΕΠΑ.Λ.

ypdvmth main foto 2015

Σήμερα Τρίτη 23-6-2015 περί τις 13:00 θα  αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια της χώρας  και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. οι βαθμοί των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα Γενικά Λύκεια και την Πέμπτη 25-6-2015 για τα ΕΠΑ.Λ.

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Για τους βαθμούς των ειδικών μαθημάτων θα εκδοθεί νέο δελτίο τύπου.

Δειτε τις βαθμολογίες σας εδώ ΕΔΩ

Υπολογίστε τα μόριά σας (*) ΕΔΩ

Ηλεκτρονική Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2015 (Έως την Τρίτη 7-7-2015)

(*) Μια ωραία εφαρμογή από τον Γιάννη Κουράκλη, Υπεύθυνο ΣΕΠ, ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας.

Ανακοινώθηκαν από τυο υπουργείο παιδείας οι πίνακες με τα στατιστικά Πανελλαδικών των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Β’) κατά μάθημα που διαγωνίστηκαν φέτος οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δείτε τα πρώτα σχόλια και τις εκτιμήσεις μας, σε συνεργασία με ειδικούς, για τις βάσεις ανά επιστημονικό πεδίο και κατά κατηγορία σχολών, μετά από την δημοσιοποίηση των στατιστικών στοιχείων από το Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →