Προσομοιωμένο διαγώνισμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα “Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής” της Γ΄Λυκείου (και ΕΠΑ.Λ. Ομάδα Β)

ekswfylloΔείτε το προτεινόμενο προσομοιωμένο διαγώνισμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 για το μάθημα: “Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής”  της Γ΄Λυκείου (και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β΄) με το κύρος και την αξιοπιστία του Μαθηματικού Περιηγητή. Την γενική επιμέλεια είχε ο Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Καραγιάννης Ιωάννης.

Κάντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο για να ανοίξετε τα θέματα:

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ (και ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Β΄) 20 15

Αγαπητοί μαθητές, προσπαθήστε να απαντήσετε σε όλα τα θέματα σε διάρκεια τριών (3) ωρών μόνοι σας. Με τον τρόπο αυτό θα “μετρήσετε” τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας ή/και θα διαγνώσετε σε ποια σημεία της ύλης χρειάζεστε ακόμα δουλειά.

Αγαπητοί συνάδελφοι, προτείνετe στους μαθητές σας τα προσοσμοιωμένα διαγωνίσματα του Μ.Π. και βαθμολογήστε τους όπως στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.Υποδείξετε τους πώς να γράφουν ένα πλήρες,  ορθό, σαφές και αισθητικά όμορφο γραπτό.

Σημείωση: Οι αναλυτικές-υποδειγματικές λύσεις των θεμάτων  καθώς και οι οδηγίες αυτοδιόρθωσης θα αναρτηθούν το πρωί του Σαββάτου 11 Απριλίου 2015.

Το προσομοιωμένο διαγώνισμα στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης της Γ΄Λυκείου (και ΕΠΑ.Λ.ομάδα Β΄) θα αναρτηθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015.

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →