Διαγώνισμα στα Μαθηματικά Προσανατολισμού στη Β΄ Λυκείου

Δείτε  το προτεινόμενο διαγώνισμα του μήνα  στα Μαθηματικά Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών (1ο Κεφάλαιο-Διανύσματα ) της Β΄Λυκείου. Οι λύσεις του διαγωνίσματος   θα δημοσιευτούν την Τετάρτη 10/12/2014.

Το διαγώνισμα είναι διάρκειας 2 διδακτικών ωρών, το 2ο και 4ο θέμα αντλήθηκαν από την Τράπεζα Θεμάτων του Ι.Ε.Π. και το 1ο και 3ο θέμα είναι σύμφωνα με τις οδηγίες του Ι.Ε.Π. για την επιλογή και τη διάρθρωση των θεμάτων των προαγωγικών εξετάσεων. Κάντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο για να ανοίξετε τα θέματα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.pdf (1ο Κεφάλαιο-Διανύσματα)

Ο Μαθηματικός Περιηγητής στο πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα θα αναρτά θέματα και διδακτικό υλικό για το Γυμνάσιο , Λύκειο και ΕΠΑ.Λ. καθώς και υλικό για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου.

Σημείωση: Τα διαγωνίσματα στοχεύουν στην καλύτερη προετοιμασία των μαθητών,  στην εμπέδωδη και βαθιά κατανόηση της ύλης ανά κεφάλαιο. Δεν αποτελούν πρόταση ωριαίου διαγωνίσματος τετραμήνου. Θα μπορούσε όμως με την αφαίρεση του 4ου θέματος  (ή και με κάποιες μικρές μετατροπές) να αποτελέσουν πρόταση ωριαίου διαγωνίσματος τριμήνου.

 

 

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →