Νέο βιβλίο Άλγεβρας Α΄ Λυκείου με το νέο σύστημα αξιολόγησης και όλα τα θέματα της Τράπεζας θέματων

Νέο βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία όλης της Ελλάδας  την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί σύμφωνα με το νέο σύστημα αξιολόγησης, περιέχει όλα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας του Ι.Ε.Π. και αποτελείται από δύο τόμους:  Α΄τόμος (Κεφάλαια 1ο ,2ο, και 3ο ) και Β΄τόμος (Κεφάλαια 4ο, 5ο, και 6ο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο 2014). Συγγραφέας του δίτομου αυτού έργου, το οποίο πρόκειται να  κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Σαββάλας, είναι ο Σχολικός Σύμβουλος Γιάννης Καραγιάννης. Το βιβλίο, εκτός από τα θέματα της Τράπεζας (μαζί με τις αναλυτικές λύσεις τους) περιέχει θέματα για το 1ο θέμα (ερωτήσεις αντικειμενικού τύπου, όλες τις αποδείξεις των προτάσεων, θεωρημάτων και ιδιοτήτων που είναι στην εξεταστέα ύλη για κάθε κεφάλαιο),  καθώς και προτάσεις για το 3ο θέμα. Τέλος υπάρχουν οδηγίες μελέτης και προσομοιωμένα διαγωνίσματα για κάθε κεφάλαιο, καθώς και διαγωνίσματα με συνδυαστικά θέματα.

Το βιβλίο αφιερώνεται αποκλειστικά στους  φετινούς μαθητές της Α΄Λυκείου και στους μάχιμους καθηγητές που μοχθούν καθημερινά μέσα στη τάξη.

 

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

12 σχόλια σχετικά με το “Νέο βιβλίο Άλγεβρας Α΄ Λυκείου με το νέο σύστημα αξιολόγησης και όλα τα θέματα της Τράπεζας θέματων”

  1. Καλημέρα σας, Ναι υπάρχει μία καθυστέρηση στην έκδοση του βιβλίου από τότε που είχαμε προβλέψει , η οποία σε ένα μέρος οφείλεται σε λόγους τεχνικούς και από την άλλη στην καθυστερημένη ανακοίνωση της εξεταστέας ύλης και των οδηγιών διδασκαλίας από το Υπουργείο, αφού το βιβλίο θέλαμε να είναι απόλυτα επίκαιροποιημένο με όλες τις ενδεχόμενες αλλαγές.Εν πάσει περιπτώσει θα κυκλοφορήσει σε πολύ λίγες ημέρες και θα υπάρξει ανακοίνωση απόο ιστολόγιο μας.
    Σας ευχαριστώ

  2. Κυριε Καραγιάννη υπάρχει καθυστέρηση στην έκδοση του βιβλίου;διότι είχατε πει τέλη Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει…Ευχαριστώ

  3. Είναι σε άλλη μορφή .Υπάρχουν καινοτομίες σε σχέση με άλλα βιβλία στο ίδιο αντικείμενο. Η Φιλοσοφία του είναι το νέο σύστημα αξιολόγησης και η εξειδίκευση του είναι στην Τράπεζα θεμάτων.Περιλαμβάνει μόνο τα εντός εξεταστέας ύλης και λαμβάνει υπόψιν του μέχρι και την τελευταία οδηγία υτου Υπουργείου.

  4. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΘΕΩΡΙΑ -ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΛΥΜΕΝΕΣ -ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΛΥΤΕΣ (ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ)

  5. Μπράβο κύριε Καραγιάννη, είστε ο Νο 1 υποστηρικτής του εκπαιδευτικού και του μαθητή! και τώρα με το βιβλίο!

  6. Πιστεύω οτι θα είναι κάτι καινούργιο που δεν υπάρχει αντ´ισοιχο του.να έιστε Κάλα να μας υποστηρίζετε.δυσκολες καταστάσεις το έχουμε ανάγκη
    Κωβαίος Νίκος

  7. Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τόσο τους μαθητές όσο και εμάς τους διδάσκοντες.

  8. ΤΕΛΕΙΑ.
    ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΧΑΜΕ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.