Στατιστικά βαθμολογικά στοιχεία πανελλαδικών εξετάσεων στα ΕΠΑ.Λ. (Ομάδα Α)

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, σήμερα από το υπουργείο Παιδείας ,  τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των μαθημάτων, στα οποία εξετάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο οι μαθητές και οι απόφοιτοι των Επαγγελματικών Λυκείων (Ομάδα Α’) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Για να δείτε τα στατιστικά στοιχεία πατήστε εδώ

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

4 σχόλια σχετικά με το “Στατιστικά βαθμολογικά στοιχεία πανελλαδικών εξετάσεων στα ΕΠΑ.Λ. (Ομάδα Α)”

  1. Τα βαθμολογικά στοιχεία δείνουν αύξηση της βάσης όχι όμως θεαματικά.Η σχολή αυτή είναι υψηλής προτίμησης ,σύμφωνα με τα στοιχεία των προηγούμενων ετών. Να ξέρεις όμως ότι αρκετές φορές οι βάσεις ακόμα και από μια πόλη σε μια άλλη έχουν διαφορές και σκαμπανεβάσματα. Για τα ΕΠΑ.Λ. η πρόβλεψη είναι πιο δύσκολη λόγω του μαθήματος ειδικότητας. να ξεκουραστείς και να περιμένεις. Καλά αποτελέσματα.

  2. γεια σας μηπως μπορειτε να πειτε κατι για το τομεα υγειασ στα επαλ?

  3. Ας πάρουμε τα δεδομένα: Στα 2 γενικά μαθήματα (Μαθηματικά και Νεολελληνική γλώσσα) δεν έχουμε μεγάλες διαφορές στις βαθμολογικές επιδόσεις.Άρα όλα θα εξαρτηθούν από το βασικό μάθημα ειδικότητας. Εκεί τα πράγματα είναι λίγο μπλεγμένα ανάλογα με το μάθημα. Ο αριθμός των εισακτέων που επηρεάζει τις βάσεις είναι κατά περίπτωση ΤΕΙ. Διατηρώντας μια επιφύλαξη ως προς την ιδιατερότητα των βαθμολογίών των ΕΠΑ.Λ. εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε μεγάλες ανατροπές στα ΤΕΙ που έχουν μεγάλη ζήτηση.

  4. μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να δωσετεαι μια εκτιμηση για τισ βασεισ στα τει απο ΕΠΑΛ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.