Αρχείο για "Νοέμβριος, 2014"

Σεμινάριο για την «Ψυχολογία του Εθελοντή» στο Πανόραμα

Η «Δυναμική της Ομάδας – Ψυχολογία του εθελοντή» είναι το θέμα της νέας ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η Ομάδα ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ σε συνεργασία με το Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος (αίθουσα ”Λίτσα Φωκίδου”, Νέο Δημαρχείο, Απ.Σαμανίδη 21, οδ. Πανοράματος – Θέρμης) με εισηγήτρια την κ. Αναστασία Βαρσαμοπούλου, Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Κοινωνική Θεολόγο, MSc Ποιμαντικής Ψυχολογίας Α.Π.Θ. 

 

Μετά το πέρας των εργασιών στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Η ενημερωτική δράση εντάσσεται στον ανοιχτό κύκλο ενημερωτικών σεμιναρίων που πρόκειται να υλοποιηθούν στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη τις προσεχείς εβδομάδες στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΑΙ Δ.Σ.Ε.Κ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Συνεργασία Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) και Δημοσίων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΣΕΚ) με Εργαστηριακά Κέντρα (Ε.Κ.)

Για την απρόσκοπτη λειτουργία των Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) και των Δημοσίων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΣΕΚ.) η ευθύνη λειτουργίας των Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) κατά τις ώρες άσκησης των σπουδαστών Δ.Ι.ΕΚ. και Δ.Σ.Ε.Κ., ανατίθεται στον Διευθυντή ή Υποδιευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. ή της Δ.Σ.Ε.Κ..

http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1196-synerg-iek-sek

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ ΚΑΙ ΔΙΕΚ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Μετά την ανάρτηση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων για τη διαδικασία επιλογής εκπαιδευτών ΔΙΕΚ ΚΑΙ ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής , οι πίνακες στους οποίους έχουν πρόσβαση οι ενδιαφερόμενοι είναι οριστικοί.(ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1/2207/ 103/28.08.14)

 

http://inedivim.gr/index.php/prokirixeis/707-2014-11-19-14-40-38

 

Ανακοίνωση Εγγραφών Σ.Ε.Κ. για αποφοίτους Γυμνασίου

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στη λειτουργία για πρώτη φορά  των Δημόσιων Σχολών  Επαγγελματικής Κατάρτισης,

 Συνολικά θα λειτουργήσουν πιλοτικά 21 από τις 96  ΣΕΚ  στοχευμένα στην Ελληνική Επικράτεια με κριτήρια την  κατά το μέγιστο δυνατή  γεωγραφική διασπορά και τη δυνατότητα απορρόφησης του δυναμικού μετά το πέρας της κατάρτισης και της μαθητείας.

Οι τίτλοι των  ΣΕΚ  είναι διαβαθμισμένοι  όπως περιγράφεται στο άρθρο 19 του Ν. 4186/2013  κατά το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων που κατοχυρώνει τόσο τα μαθησιακά αποτελέσματα όσο και τα επαγγελματικά δικαιώματα.

 Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να φοιτήσουν στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης όπως προσέλθουν για εγγραφή στα ΔΙΕΚ  που αντιστοιχούν με τις ΣΕΚ και να καταθέσουν  συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση εγγραφής, με Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους και Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Γυμνασίου),

 

Από 20 μέχρι 30 Νοεμβρίου 2014 και κατά τις ώρες 13.00 μέχρι 18.00

ΣΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Πρώην Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη – Δήμος: Νεάπολης – Τ.Κ.: 567 01
ΣΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δημόκριτος, Ολυμπίου Διαμαντή 1 – Δήμος: Θεσσαλονίκης – Τ.Κ.: 546 29

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Σ.Ε.Κ. ΣΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1 ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

2 ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ – ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

3 ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

4 ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ – ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ (ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ)

5 ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

6 ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΠΑΡΙΣΤΑΣ)

7 ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ –

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)

 

ΣΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

1 ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ, ΦΡΕΖΑΔΟΡΩΝ, ΤΟΡΝΑΔΟΡΩΝ

2 ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

3 ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΈΡΓΩΝ (ΓΕΡΑΝΩΝ, ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΩΝ, ΚΛΑΡΚ ΚΑΙ

ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΩΝ)

4 ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΠΑΡΙΣΤΑΣ)

 

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1193-anakoinosi-eggrafon-s-e-k 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΣΕΚ)

Η Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ή ΣΕΚ είναι Σχολείο που δεν ανήκει στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Σκοπός της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης είναι η παροχή υπηρεσιών αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης.

 Εγγραφή καταρτιζομένων στις ΣΕΚ με Απολυτήριο Γυμνασίου.

 

Έναρξη λειτουργίας Δημοσίων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.)

http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1168-enarxi-sek

 

Ειδικότητες Δημοσίων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) Σχολικού Έτους 2014-15

http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1170-eid-sek-14-15

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΕΚ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ 2014β & ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015α.

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου των Δημοσίων ΣΕΚ που αφορά στην πρόσληψη των εκπαιδευτών στις ΣΕΚ, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απασχόληση ωρομισθίων Εκπαιδευτών Δημοσίων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ. ΣΕΚ) για τα εξάμηνα 2014β και 2015α.

Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων: 12/11/2014 (ώρα 15.00) – 21/11/2014 (ώρα 15.00).

Ηλεκτρονική Διεύθυνση υποβολής αιτήσεων : http://applications.inedivim.gr   (επιλέγεται το σύνδεσμο αιτήσεις εκπαιδευτών ΙΕΚ/ΣΕΚ)

 

http://www.inedivim.gr/index.php/prokirixeis/695-2014-11-12-15-40-15

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση