Σας ανακοινώνουμε ότι το Δ.ΙΕΚ Πυλαίας Χορτιάτης μετά από έγκριση της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς (Γ ΓΔΒΜΝΓ) και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ ) θα προχωρήσει στην διαδικασία προμήθειας  εξοπλισμού γραφείου (ηλεκτρονικό εξοπλισμό και έπιπλα γραφείου). Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του ΙΝΕΔΙΒΙΜ στα στοιχεία του οποίου θα εκδοθούν τα αντίστοιχα τιμολόγια τα οποία και θα αποσταλούν με όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο αντίστοιχο τμήμα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Η αποπληρωμή των τιμολογίων αυτών θα γίνει αποκλειστικά από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Αχαρνών 417, Αθήνα).

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές μπορούν να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη (Ισμήνης 4, Πυλαία, 1ο Γυμνάσιο Πυλαίας) καθημερινά 14:30-18:00 (τηλ.: 2310313595, email: iekpylaias@sch.gr )

Στην διαδικασία προβλέπεται κατάθεση κλειστών προσφορών σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα  ενώ οι τεχνικές προδιαγραφές και τα απαραίτητα έγγραφα για την προσφορά ( π.χ. φορολογική ενημερότητα προμηθευτή, λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας) θα αναρτώνται σε εμφανές σημείο του πίνακα ανακοινώσεων του Δ.ΙΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη.

 

Προμήθειας ηλεκτρονικού εξοπλισμού:

1 Φορητό Η/Υ

1 Εκτυπωτή

1 φαξ

 

Προμήθειας εξοπλισμού επίπλων γραφείου:

4 καρέκλες γραφείου

2 ντουλάπες ξύλινες

 

Πυλαία, 20/4/2015

Εκ της Διευθύνσεως του Δ.ΙΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη