Αυγ 30 2010

26 χρόνια ….σκονάκια!

Συντάκτης: κάτω από εκπαίδευση

Πηγή :Έθνος

ΔιαβάζωΤο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ  φιλοξενεί  μία συλλογή από σκονάκια από το 1984 ως σήμερα, στα οποία κατέφυγαν φοιτητές του τμήματος προκειμένου να επιτύχουν στις εξετάσεις των εξαμήνων τους.

Πάπυροι δύο μέτρα μήκους και 4 εκατοστών πλάτους, τυλιγμένοι σε ξυλάκια και άλλοι ενός μέτρου μήκους και πλάτους 4 εκατοστών ( φαίνεται ότι αυτό είναι το κατάλληλο πλάτος!), ριζόχαρο και επαγγελματικός ραπιδογράφος!!!! 10 ώρες δουλειάς!!! Μίνι βιβλία 100 σελίδων σε μέγεθος 7χ10 εκατοστά. Ακόμα και ευρετήριο σκονακίων !!!! υπάρχει για να ξέρει ο/η φοιτητής/τρια που έχει κρύψει το κάθε σκονάκι…. Ας πούμε : μακροοικονομική Ι   ( 7-21)=αριστερή κάλτσα, 22-38=δεξιά τσέπη,

Βεβαίως καθώς η τεχνολογία προοδεύει χρησιμοποιούνται πλέον κινητά και ειδικά η τεχνολογία των bluetooth, handsfree

Υπεύθυνος διοργανωτής της έκθεσης είναι ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Οικονομικών , Δημήτρης Μάρδας και παρουσιάζει ενδιαφέρον για να παρακολουθήσει κανείς την εξέλιξη της τεχνολογίας μέσα από τα είδη των ….σκονακίων!

Τόσος κόπος, τόσα έξοδα βρε παιδί μου, δεν θα ήταν βολικότερο να διαβάσει κανείς και να δώσει ;;;; Αν μη τι άλλο η έκθεση χαρακτηρίζεται από φαντασία και δημιουργικότητα και θα έπρεπε να υπάρχει  μια διαφορετικού είδους εξεταστική για αυτά τα παιδιά που ενώ είναι γεμάτα ιδέες δεν μπορούν να απομνημονεύσουν και δείχνουν το ενδιαφέρον τους  καθώς μπαίνουν στη διαδικασία να περάσουν τόσες ώρες για να δημιουργήσουν το σκονάκι ενώ θα μπορούσαν να αφήσουν το μάθημα.

22 απαντήσεις μέχρι τώρα




RSS Σχόλιων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *