Ιούλ 17 2010

Είσοδος στη μπλογκόσφαιρα!

Συντάκτης: κάτω από Γενικά και με ετικέτα:

“Ιστολογείν”!

Ο Hocus  είναι ένας νεαρός μαθητευόμενος μάγος. Το Συμβούλιο των μάγων τον έστειλε σε αποστολή. Πρέπει να ξεπεράσει διάφορα εμπόδια, για να αποδείξει τις ικανότητές του στο Συμβούλιο, ώστε να καταφέρει να πάρει κι αυτός τον τίτλο του Μάγου.

Καταφέρνει κάθε μέρα και ανταποκρίνεται με επιτυχία στα μαθήματά του, τα σχολικά γιατί ξέχασα να σας πω ότι πάει και στο σχολείο. Στο μαγό-σπιτο (τι σπίτι δηλαδή κάστρο είναι και μάλιστα με πέντε πατώματα) που κατοικεί μαζί με τους υπόλοιπους μάγους, έχει για δικιά του μια γωνίτσα. Εκεί έχει ακατάστατα είναι η αλήθεια, όλη του την περιουσία. Σε κεντρική θέση η πολυαγαπημένη του Λάουρα, ένα ιγκουάνα που συμπαραστεκόταν με όλες της τις δυνάμεις στο μικρό Hocus. Με το πάτημα ενός κουμπιου του έστελνε το φως της και ήταν πάντα δίπλα του αναζητώντας πληροφορίες, που  τον έσωσαν πολλές φορές στη θάλασσα του μαγοδικτύου.

Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ. Μαθητευόμενος μάγος, άντε μάγισσουλα και κωπηλατώ στη θάλασσα του διαδικτύου, προσπαθώντας να μάθω, να ξεπεράσω, να δημιουργήσω, να εμπνευσθώ, να βυθιστώ.

22 απαντήσεις μέχρι τώρα




RSS Σχόλιων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *