Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο Πειραιά

Επιτυχίες του Ζανείου Γυμνασίου και Λυκείου στο 26ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Πειραιά & Νήσων

Συγγραφέας: Ανδρέας Ρηγάτος στις 15/03/2014

Έξι  μαθητές από το Ζάννειο ΠΠ Γυμνάσιο και ένας από το Ζάννειο ΠΠ Λύκειο έλαβαν μέρος σήμερα 15 Μαρτίου  στο 26ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα  Σκάκι Πειραιά & Νήσων που διεξήχθη στο Μουσικό Γυμνάσιο Πειραιά.

Ο μαθητής της Β Τάξης Γιούνης Νικόλαος κατετάγει 2ος με 5,5  βαθμούς (όσο και ο πρώτος) κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

Στο ίδιο όμιλο ο Αλφραγκής Ευάγγελος κατετάγει 4ος με 3,5 βαθμούς (όσο και ο τρίτος). Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Στον Όμιλο της Γ’ Τάξης οι μαθητές Κοντιζάς Ιωάννης και Νεοκοσμίδης Ιωάννης ισοβάθμισαν με 4 βαθμούς στην 3η θέση με τον πρώτο (Κοντιζά) όμως να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο λόγω καλλιτέρων κριτηρίων άρσης της ισοβαθμίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Στον Όμιλο της Α’ Τάξης συμμετείχαν οι μαθητές Σύρμας Φίλιππος και Γεωργακάκης Νικόλαος που κατέλεβαν την 7η και 10η θέση αντίστοιχα με 4 βαθμούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ

Σημαντική είναι επίσης η 1η θέση που κατέκτησε ο μαθητής του Ζαννείου Λυκείου  Ιωαννίδης Γεώργιος  Αλέξανδρος με 6 βαθμούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Για τα Τελικά Ατομικά Σχολικά Πρωταθλήματα ΑΤΤΙΚΗΣ που θα διεξαχθούν την Κυριακή 22/3/2014  στο The Mall Athens – 4ος όροφος  πήραν πρόκριση οι μαθητές του Ζαννείου Γυμνασίου Γιούννης Νικόλαος και Κοντιζάς Ιωάννης. Οι μέχρι τώρα προκρίσεις όπως τις δίνει η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Αττικής (ΕΣΣΝΑ ) βρίσκονται εδώ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και την καλή τους εμφάνιση.