Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο Πειραιά

Αποτελέσματα 7ου Τουρνουά Σκάκι

Συγγραφέας: Ανδρέας Ρηγάτος στις 02/04/2013

Πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου στην αίθουσα του εργαστηρίου φυσικής το 7ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Σκάκι του Ζαννείου Γυμνασίου. Συμμετείχαν 38 μαθητές και μαθήτριες απ’όλες τις τάξεις του Σχολείου.
Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο μαθητής Νεοκοσμίδης Ιωάννης με 5 νίκες σε 5 αγώνες του Β3 τμήματος. Δεύτερη η Τασούκα Χριστίνα του Β4 με 4 νίκες στις 5 νίκες και τρίτος ο Αντωνιάδης Αποστόλης του Γ1 και αυτός με 4 νίκες σε 5 αγώνες. Την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν οι μαθητές Γιούνης Νικόλαος του Α2, Παπαδόπουλος Ελευθέριος του Β3 και Κοντιζάς Ιωάννης του Β2 όλοι με 4 νίκες.

Οι παραπάνω μαθητές θα αποτελέσουν την ομάδα του Ζαννείου, που θα εκπροσωπήσει το σχολείο μας, στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Αττικής μεταξύ Γυμνασίων το ερχόμενο Σάββατο.

Για επιτυχή διεξαγωγή του πρωταθλήματος εκτός από το Εργαστήριο Πληροφορικής του Γυμνασίου συνέβαλαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ζαννείου που αθλοθέτησε τα μετάλλια για τους έξι πρώτους και πρόσφερε χυμούς και σάντουϊτς στους μαθητές που πήραν μέρος, καθώς επίσης και ο Πειραϊκός Σύνδεσμος Σκακιστών με τις σκακιέρες που παραχώρησε.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα εδώ
Η απονομή των μεταλλίων θα γίνει την Πέμπτη την πρώτη διδακτική ώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *