ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Καλωσορίσατε στον ανανεωμένο ιστότοπο του Εσπερινού Γυμνασίου με Λ.Τ Ζακύνθου.

Με τη δημιουργία του παρόντος ιστοτόπου, στόχος μας είναι να ανοίξουμε ένα επιπλέον παράθυρο επικοινωνίας μεταξύ των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και με την τοπική κοινωνία.

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

 

ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

“O ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ”

Το Εσπερινό σχολείο βοήθα τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους και τους δίνει μία ευκαιρία στον χώρο της μάθησης.

Χαιρόμαστε έστω και τώρα που μας δόθηκε η ευκαιρία να γίνουμε και πάλι μαθητές και να καθίσουμε στα θρανία όπου με την βοήθεια των έμπειρων καθηγητών και καθηγητριών μας η μάθηση γίνεται ένα γοητευτικό παιχνίδι γνώσης. Στο σχολείο αναπτύσσεις φιλίες δυνατές που στηρίζονται στην αλληλεγγύη, την αλληλοβοήθεια και την κατανόηση. Αποκτάς συνοδοιπόρους στον δύσκολο δρόμο της γνώσης, χαίρεσαι και λυπάσαι μαζί τους στα εμπόδια που θα συναντήσεις. Αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ικανοποίηση ότι πραγματοποιήσαμε ένα ανολοκλήρωτο όνειρο που φάνταζε ως κάτι μακρινό και ακατόρθωτο. Τώρα όμως παίρνει σάρκα και οστά και γίνεται απτή πραγματικότητα καθώς η φοίτησή μας σε αυτό είναι ένα βίωμα που δίνει αξία στην καθημερινότητά μας. Φαίνεται σαν μια άλλη νέα κοινωνία, πρωτόγνωρη που διαμορφώνεται από την ανάγκη που έχουμε ως άνθρωποι να αποκτήσουμε γνώση. Από την εμπειρία μας στο εσπερινό σχολείο διαπιστώνουμε ότι προσφέρει πλέον σε ανθρώπους που για διάφορους λόγους δε συνέχισαν τη μαθητική τους διαδρομή την ευκαιρία που ζητούσαν για γνώση, ειδική και γενική. Και στη συνέχεια μπορεί να τους ωφελήσει στην κοινωνική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

Ολοκληρώνοντας προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους διστάζουν να το τολμήσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα, να περάσουν το κατώφλι του Εσπερινού, θα μας χρωστούν ευγνωμοσύνη.

ΓΟΥΡΓΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

ΜΑΥΡΟΓΑΛΟΣ ΦΩΤΗΣ – ΖΩΗΣ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση