ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

"ΙΣΤΟΛΟΓΕΙΝ"

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Πενήντα υποψήφιοι Διευθυντές προσφεύγουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις τελευταίες κρίσεις επιλογής Διευθυντών Σχολείων

αφήστε ένα σχόλιο

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΤο σκεπτικό της προσφυγής- Τι σημαίνει η προσφυγή στην Κομισιόν

Πενήντα περίπου υποψήφιοι Διευθυντές των Διευθύνσεων Πειραιά, Α, Γ, Δ Αθήνας, και Κορινθίας, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του esos, να καταθέσουν, αύριο Δευτέρα, στον Γενικό Γραμματέα της Κομισιόν (Βρυξέλες) προσφυγή για διερεύνηση και εκδίκαση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο υπόθεσης με θέμα τις διαδικασίες των κρίσεων διευθυντών που έγιναν τον Ιούλιο 2017, σύμφωνα με το Νόμο (Γαβρόγλου) Ν. 4473/2017.

Τα κύρια σημεία της προσφυγής τους είναι : Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

19 Νοεμβρίου 2017 στις 9:41 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠ.Π.Ε.Θ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ 17/11/2017

αφήστε ένα σχόλιο

Διαβάστε εδώ τι προβλέπεται από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων σχετικά με τις αναβληθείσες εορταστικές εκδηλώσεις, για την επέτειο του Πολυτεχνείου, σε όσες Σχολικές Μονάδες δεν υλοποιήθηκαν την Παρασκευή 17/11/2017.

Από τον

17 Νοεμβρίου 2017 στις 12:49 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/11/2017

αφήστε ένα σχόλιο

Με απόφαση της Περιφερειάρχου Αττικής κ. Ρένας Δούρου δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Παρασκευή 17/11/2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Από τον

16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:29 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Οι τεχνολογίες που θα αλλάξουν τον κόσμο αλλά και τη ζωή μας

αφήστε ένα σχόλιο

εφεύρεσηCADE METZ / ΤHE NEW YORK TIMES

Google, Joby Aviation, Uber και Αirbus θέλουν να κατασκευάσουν ιπτάμενα οχήματα, τα οποία, όπως και τα ελικόπτερα, θα απογειώνονται και θα πετούν πάνω από λεωφόρους γεμάτες αυτοκίνητα. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

15 Νοεμβρίου 2017 στις 11:58 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Βήματα προς τα πίσω η ελληνική εκπαίδευση

αφήστε ένα σχόλιο

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ

Η ελληνική εκπαίδευση οπισθοδρομεί. Αυτό αποτυπώνεται στην τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης. Εχουν μεν ληφθεί μέτρα για την καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού και τη συγκράτηση των δαπανών, ωστόσο οι πολιτικές επιλογές των κυβερνώντων κατά την τελευταία διετία βάζουν τροχοπέδη σε όποια ποιοτική μεταρρυθμιστική προσπάθεια στον χώρο της Παιδείας. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

15 Νοεμβρίου 2017 στις 1:11 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Οι νυν μαθητές της Α” Λυκείου θα μπουν ελεύθερα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ!

αφήστε ένα σχόλιο

ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ4Πώς θα γίνεται η εισαγωγή με το εθνικό απολυτήριο από το 2020. Περιορισμός σε ιατρικές και πολυτεχνικές σχολές, τονίζει σε συνέντευξή του ο υπ. Παιδείας Κ. Γαβρόγλου

Από τον Αντώνη Τριανταφύλλου Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

12 Νοεμβρίου 2017 στις 9:56 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Κ. Γαβρόγλου: Σε τέσσερα μαθήματα οι εξετάσεις της Γ” Λυκείου από φέτος

αφήστε ένα σχόλιο

γαβρόγλου2Ο υπουργός αναφέρει ότι οι μαθητές της σημερινής Α” Λυκείου που θα είναι στην Γ” Λυκείου τη σχολική χρονιά 2019-2020, θα εισαχθούν στα ΑΕΙ με βάση το νέο σύστημα Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

12 Νοεμβρίου 2017 στις 9:49 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Το Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης για τις αλλαγές στο Γυμνάσιο και Λύκειο

αφήστε ένα σχόλιο

Διαβάστε εδώ

Από τον

9 Νοεμβρίου 2017 στις 10:54 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Έκθεση της Κομισιόν: «Το φύλο και η κοινωνικοοικονομική κατάσταση επηρεάζουν σημαντικά την απόδοση των μαθητών στην Ελλάδα»

αφήστε ένα σχόλιο

High school students digital tablets and laptops classroom«Το μορφωτικό επίπεδο των μαθητών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρό τους», διαπιστώνει μεταξύ άλλων η έκθεση της Επιτροπής για την παρακολούθηση της εκπαίδευσης και της κατάρτισης στην ΕΕ το 2017, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

9 Νοεμβρίου 2017 στις 10:30 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Οι αλλαγές στα σχολεία που περιλαμβάνει το σχέδιο της υπουργικής απόφασης

αφήστε ένα σχόλιο

αίθουσα διδασκαλίας1Πηγή: eurokinissi/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τέθηκε το σχέδιο της υπουργικής απόφασης που αφορά τις εγγραφές, μετεγγραφές, τη φοίτηση και άλλα θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

9 Νοεμβρίου 2017 στις 10:24 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

ΕΕ: ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

αφήστε ένα σχόλιο

νέοι1Η συμμετοχή των Ελλήνων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι υψηλή, αλλά ο δείκτης απασχόλησης των νέων αποφοίτων παραμένει χαμηλός οδηγώντας σε σημαντική εκροή Ελλήνων με υψηλή εξειδίκευση, διαπιστώνει μεταξύ άλλων έκθεση της Κομισιόν για την παρακολούθηση της εκπαίδευσης και κατάρτισης στην ΕΕ το 2017. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

9 Νοεμβρίου 2017 στις 9:38 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Το παιδί μου δεν θέλει να πάει σχολείο. Τι να κάνω;

αφήστε ένα σχόλιο

παιδί κακομαθημένο1«Κάθε πρωί πρέπει να δίνω μάχη και να επιστρατεύω όλες μου τις ικανότητες για να πείσω το παιδί μου να πάει στο σχολείο. Τι πρέπει να κάνω για να βοηθήσω το παιδί μου να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση;» Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

7 Νοεμβρίου 2017 στις 10:52 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Άσκηση μαθηματικών για οκτάχρονο η νέα… σπαζοκεφαλιά

αφήστε ένα σχόλιο

reddit

Μια άσκηση μαθηματικών μιας οκτάχρονης μαθήτριας έχει γίνει η νέα …σπαζοκεφαλιά του ίντερνετ. Μπορεί να απευθύνεται σε έναν μαθητή του δημοτικού, όμως αυτή η μαθηματική άσκηση είναι για δυνατούς λύτες…
Την άσκηση δημοσίευσε στο Reddit η μητέρα της οκτάχρονης και είναι η εξής: Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

5 Νοεμβρίου 2017 στις 12:10 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Εκπαιδευτικοί και χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

αφήστε ένα σχόλιο

Αγγελική ΚαρδαράΑγγελική Καρδαρά*

Η υπόθεση της δασκάλας που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα ΜΜΕ με την αμφίεσή της στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δίνει το έναυσμα να προβληματιστούμε σχετικά με ένα σοβαρό, κατά την άποψή μου, ζήτημα που αφορά τα όρια στο δημόσιο λόγο και τη δημόσια συμπεριφορά που υιοθετείται από εκπαιδευτικούς σε εκδηλώσεις και εκφάνσεις της ζωής και δράσης τους που, είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο, σχετίζονται με τον μαθητικό πληθυσμό. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

5 Νοεμβρίου 2017 στις 12:02 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Ο Μακρόν αλλάζει την επαγγελματική εκπαίδευση για να νικήσει την ανεργία

αφήστε ένα σχόλιο

μαθητείαREUTERS

Στις 10 Νοεμβρίου, η γαλλική κυβέρνηση θα αρχίσει διαπραγματεύσεις με εργατικά συνδικάτα, επιχειρηματικές ενώσεις και περιφέρειες, με αντικείμενο τη μεταρρύθμιση του συστήματος επαγγελματικής κατάρτισης και μαθητείας και στόχο τον περιορισμό της γραφειοκρατίας. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

5 Νοεμβρίου 2017 στις 11:43 πμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Μικροί μαθητές γίνονται ερευνητές στα εργαστήρια του «Δημόκριτου»

αφήστε ένα σχόλιο

χημείαΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΟΥ

Μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού πειραματίζονται με τη Χημεία συμμετέχοντας στο «Kids’ Lab» της BASF, ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, το οποίο «τρέχει» στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Ερευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», που οργανώνει αντίστοιχα εργαστήρια Βιολογίας. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

5 Νοεμβρίου 2017 στις 11:40 πμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Η παιδεία και η μαγεία της μάθησης

αφήστε ένα σχόλιο

Μαριλήδα ΤσιπλάκουΤης Μαριλήδας Τσιπλάκου*

Η εκπαίδευση αποτελεί το εργαλείο της κάθε κοινωνίας για την προετοιμασία των νέων μελών της, ώστε να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο και να προσφέρουν παραγωγικό έργο σε αυτό. Ανάλογα με την κουλτούρα και τον πολιτισμό της, κάθε κοινωνία επιλέγει το εκπαιδευτικό σύστημα, το οποίο κρίνει ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες και προσδοκίες της. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

2 Νοεμβρίου 2017 στις 11:22 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Παιδεία: Η επιλογή του να είσαι άνθρωπος!

αφήστε ένα σχόλιο

Ρενέ ΒαρεντζάκηΤης Ρενέ Βαρεντζάκη*

Παιδεία θα πει να είσαι άνθρωπος. N’αγαπάς, να προσφέρεις, να σέβεσαι, να είσαι ελεύθερος, να έχεις επιλογές, να ζεις έντονα κάθε στιγμή, να κλαις και να γελάς, να πέφτεις και να σηκώνεσαι, να κάνεις λάθη και να χαίρεσαι που δεν είσαι τέλειος. Η παιδεία είναι επιλογή και δεν έχει να κάνει με πτυχία που κοσμούν τους τοίχους, αλλά με εμπειρίες και γνώσεις που ομορφαίνουν τη ζωή μας. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

2 Νοεμβρίου 2017 στις 11:20 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Επιστολή διαμαρτυρίας σε Τσίπρα για τα μαθήματα θετικών επιστημών στη Δευτεροβάθμια

αφήστε ένα σχόλιο

σχολείο7ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ

Επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έστειλαν οι Επιστημονικές Ενώσεις Βιοεπιστημόνων, Φυσικών και Χημικών, για να διαμαρτυρηθούν για τη θέση των μαθημάτων θετικών επιστημών στη νέα δομή της Β’ και Γ’ Λυκείου, όπως αυτή προτάθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Χαρακτηριστικά, στην Β’ Λυκείου η Χημεία και η Βιολογία ενοποιούνται. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

2 Νοεμβρίου 2017 στις 11:14 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Παρωχημένο το ελληνικό εκπαιδευτικό μοντέλο

αφήστε ένα σχόλιο

τάξη7Παπαματθαίου Μάρνυ

Σε έκθεση της UNESCO, που αποτελεί παγκόσμιο γεγονός, η χώρα μας κατέχει για ακόμη μία φορά αρνητική βαθμολογία

«Οι μαθητές κατευθύνονται για να προχωρήσουν από επίπεδο σε επίπεδο χωρίς κανέναν πραγματικό έλεγχο» αναφέρεται στην έκθεση της UNESCO Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

30 Οκτωβρίου 2017 στις 4:33 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Οι επιστήμονες εξηγούν: Γιατί οι έφηβοι πρέπει να πηγαίνουν σχολείο μετά τις 10 το πρωί

αφήστε ένα σχόλιο

μαθητές10Πηγή: EUROKINISSI

Οι επιστήμονες έχουν καταφέρει το τελευταίο διάστημα να ξεκινήσουν μία… «επανάσταση του ύπνου», καθώς απέδειξαν πως ούτε λίγο ούτε πολύ οι έφηβοι πρέπει να πηγαίνουν στο σχολείο μετά τις 10 το πρωί. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

29 Οκτωβρίου 2017 στις 11:16 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Εκπαιδευτικούς σε ρόλο… μπαλαντέρ σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας

αφήστε ένα σχόλιο

εκπαιδευτικόςΕκπαιδευτικούς για «όλες τις δουλειές» σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας, που επιθυμεί το ήδη υπάρχον προσωπικό των σχολικών μονάδων να αναλάβει τη διδασκαλία διάφορων μαθημάτων σε… διάφορα σχολεία. Τα σχέδια αυτά έχουν ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

28 Οκτωβρίου 2017 στις 11:28 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

αφήστε ένα σχόλιο

πανελλαδικέςΠλέον, τα Παιδαγωγικά τμήματα που εντάσσονταν στο 4ο Ε.Π., κατατάσσονται στα υπόλοιπα τέσσερα επιστημονικά πεδία, κάνοντας έτσι την πρόσβαση σε αυτά ευκολότερη υπόθεση για περισσότερους υποψηφίους.  Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

25 Οκτωβρίου 2017 στις 3:01 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ: ΘΑ… ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

αφήστε ένα σχόλιο

τάξη6Οι εκπαιδευτικοί και τα σχολεία υπεράνω της αξιολόγησης σύμφωνα με την πρόταση Γαβρόγλου

Μάρνυ Παπαματθαίου

Καταργεί το υπουργείο Παιδείας το Προεδρικό Διάταγμα 152 για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που θεσπίστηκε το 2013 και φέρνει στις σχολικές τάξεις «αυτοαξιολόγηση» των σχολείων από τον σύλλογο μάλιστα των εκπαιδευτικών τους. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

24 Οκτωβρίου 2017 στις 4:40 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Η επόμενη dream team της Ελλάδας

αφήστε ένα σχόλιο

άριστοιΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ

Εφαλτήριο ο νεανικός ενθουσιασμός με ισχυρό μέρισμα ευθύνης για την Ελλάδα που τους αξίζει, από μια δυνάμει dream team. Είναι οι κορυφαίοι στη βαθμολογία των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαχθέντες στις σχολές του Πανεπιστημίου Αθηνών, τους οποίους υποδέχθηκε ο πρύτανης Θάνος Δημόπουλος· αριστεία και ήθος καθαρογράφονται στα πρόσωπά σας, είπε. Και τα πρωτοφοιτητάκια στην «Κ»: Αξιοκρατία, στοχοπροσήλωση μα και σεμνότητα, θέλουμε να μείνουμε εδώ. «Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο». Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

23 Οκτωβρίου 2017 στις 11:27 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Προς παγκόσμια αγορά εκπαίδευσης

αφήστε ένα σχόλιο

Ερικ ΜπέτιντζερKάθε χώρα ωθείται να επενδύσει σε ένα «πανεπιστήμιο-ναυαρχίδα», ενώ οι περισσότερες χώρες «χάνουν τα κορυφαία ταλέντα τους εξαιτίας του διεθνούς ανταγωνισμού», τονίζει στην «Κ» ο Ερικ Μπέτιντζερ, αναπληρωτής καθηγητής στη Μεταπτυχιακή Σχολή Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Stanford.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

22 Οκτωβρίου 2017 στις 8:50 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Γαλλία – Ερευνα: Στα μάτια μπορεί να βρίσκεται μία από τις αιτίες της δυσλεξίας

αφήστε ένα σχόλιο

δυσλεξία5Δύο Γάλλοι επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν στα μάτια την αιτία -ή μία από τις αιτίες- της δυσλεξίας και αισιοδοξούν ότι η ανακάλυψή τους θα βοηθήσει στη θεραπεία μερικών τουλάχιστον δυσλεκτικών ανθρώπων. Ήδη δοκίμασαν μια «μαγική λάμπα» με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

22 Οκτωβρίου 2017 στις 8:45 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Η ιστορία των LEGO: Πώς και πού γεννήθηκαν τα αγαπημένα μας «τουβλάκια»

αφήστε ένα σχόλιο

Διαβάστε εδώ

Από τον

22 Οκτωβρίου 2017 στις 8:28 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Προσφυγές στο ΣτΕ κατά του τρόπου επιλογής διευθυντών σχολείων

αφήστε ένα σχόλιο

ΣΤΕΣυντάκτης: Μαρία Δήμα

Να ακυρωθεί ως μη νόμιμη η απόφαση του υπουργού Παιαδείας, Κώστα Γαβρόγλου, που καθορίζει τον νέο τρόπο επιλογής και τοποθέτησης των διευθυντών σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ζητούν 55 εκπαιδευτικοί από διάφορες περιοχές της χώρας, οι οποίοι έχουν τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα να επιλεγούν για τις κενές θέσεις των διευθυντών. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

19 Οκτωβρίου 2017 στις 11:42 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Bullying: Τα σημάδια και πώς να το αντιμετωπίσετε

αφήστε ένα σχόλιο

Bullying5Τα κρούσματα ενδοσχολικής βίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και αποτελούν ένα σύνθετο πρόβλημα, καθώς δεν είναι ξεκάθαρα τα πρώτα σημάδια και δε γίνεται άμεσα αντιληπτή η σοβαρότητα της κατάστασης. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Από τον

19 Οκτωβρίου 2017 στις 11:36 μμ

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία