Vivlosmania!!!

Mενού ιστολογίου:

Στήλες Εφημερίδας

Ιστορικό

Διαγωνισμός Διηγήματος

Διαγωνισμός Διηγήματος

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Διηγήματος...

Αναζήτηση

Blogroll

Η Τριήμερη εκδρομή μας στην Αθήνα!

Περιμένοντας όλοι με αγωνία τη μέρα της αναχώρησης μας Παρασκευή 27/4/2015,ανακοινώνεται ότι θα φύγουμε στις 28/4/2015. Χάνοντας λοιπόν 1 μέρα από την εκδρομή, λόγου καιρικών συνθηκών αναχωρήσαμε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στις 2 η ώρα από την Νάξο. Αφού τακτοποιήθηκαμε στις καμπίνες του καραβιού, κοιμηθήκαμε γιατί η επόμενη μέρα θα ήταν πολύ κουραστική. Το πρωί στις 7:30 φτάνοντας στην Αθήνα, πήραμε το πούλμαν που μας μετέφερε στο ξενοδοχείο .Αφού τακτοποιήθηκαμε και πήραμε το πρωινό μας και ξεκινήσαμε να επισκεφτούμε τα αξιοθέατα!

Η πρώτη μας επίσκεψη ήταν στο μουσείο της Ακρόπολης το οποίο δίκαια κατατάσσεται στην 3η θέση της λίστα με τα 50 καλύτερα Μουσεία του κόσμου. Με τόσα αρχαιολογικά εκθέματα και μνημεία (αγάλματα αγγεία κλπ.) δικαιούται να βρίσκεται εκεί. Τι να πει κανείς για τις Καρυάτιδες ένα από τα πιο ωραία σημεία του μουσείου; Μετά από το μουσείο είχαμε προγραμματίσει να ανέβουμε στον βράχο της Ακρόπολης ο καιρός όμως στάθηκε εμπόδιο. Αποφασίσαμε λοιπόν να πάμε πρώτα στο ιστορικό μουσείο – Παλαιά Βουλή.

1427805128220Εκεί παρακολουθήσαμε ένα βίντεο για την κατασκευή και την ιστορία του. Και κατόπιν ξεναγηθήκαμε.

Αφού ο καιρός έφτιαξε και η μέρα έγινε ηλιόλουστη, αποφασίσαμε να ανέβουμε στο βράχο της Ακρόπολης, ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας μας. Μπορεί να κουραστήκαμε λίγο στο ανέβασμα αλλά άξιζε πραγματικά. Ήταν μια μαγευτική εμπειρία!

4MP859 Digital Camera

4MP859 Digital Camera

 

Σειρά είχε το ξενοδοχείο για 2 ώρες ξεκούραση. Το απόγευμα λοιπόν μετά από έναν υπνάκο πήγαμε στο πλανητάριο για μια μαγευτική προβολή όπου την παρακολουθήσαμε με μεγάλη αφοσίωση. Όλα ήταν υπέροχα!

Μετά από το κουραστικό πρόγραμμα πήγαμε στο θέατρο Περοκε και παρακολουθήσαμε την θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή “ο καλός, ο κακός και ο διάσημος”…αφού τελείωσε η παράσταση πήγαμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή αποχωρώντας από το ξενοδοχείο επισκεφτήκαμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Μπορείς να θαυμάσεις πολλά όμορφα και σπάνια ζώα εκεί. Επίσης παρακολουθήσαμε και μια παράσταση με δελφίνια.

FB_IMG_1427825865727

Στη συνέχεια, περπατήσαμε στο Μοναστηράκι και στα όμορφα στενάκια της Πλάκας! Το βράδυ έφτασε, και εμείς είχαμε κανονίσει να φάμε σε ένα από τα μεζεδοπωλεία στου Ψυρρή. Πήγαμε λοιπόν σ’ ένα μαγαζί εξυπηρετικό και πολύ φιλόξενο. Η βραδιά κύλησε υπέροχα με χορούς, τραγούδια, καλή διάθεση και πολύ κέφι!!!

Τελευταία μέρα λοιπόν, Δευτέρα πρωί, μαζέψαμε τα πράγματα μας και τα αναχωρήσαμε από το ξενοδοχείο και επισκεφτήκαμε το ΟΑΚΑ και ξεναγηθήκαμε στο κολυμβητήριο, στο γήπεδο του μπάσκετ αλλά και στο γήπεδο όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004! Τελειώσαμε την επίσκεψη μας στα αξιοθέατα, το μόνο που μας έμενε ήταν να πάμε στο εμπορικό κέντρο Mall !

Η ώρα δυστυχώς έφτασε 5:30 και εμείς έπρεπε να επιβιβαστούμε στο πλοίο για την επιστροφή μας στην Νάξο.

Ήταν μια από τις πιο όμ

ορφες εμπειρίες που θα μας μείνει αξέχαστη!!!

ΜΑΘΗΤΕΣ :

Στέλιος Βερύκοκκος – Γιάννης Μαυρομάτης – Εύα Μπάμι – Ιωάννα Μαργαρίτη – Δήμητρα Παππαστεργίου – Κατερίνα Ζεύλη – Γιώργος Ευριπιώτης – Νίκος Ισμαήλ – Ιωάννα Τζουάνη – Εμμανουέλα Τουλούπη – Τζεσίλα Ζούκαϊ – Μαρία Καραμανή – Μαρία Μαργαρίτη – Ευδοκία Μαργαρίτη – Αριστείδης Ρούσσος – Ματθαίος Πετρόκολλος – Άννα Ορφανού – Φαίδρα Καραμπάτση – Δήμητρα Σκουλάτου – Μαρία Λαγογιάννη – Μαρία Πολυκανδριώτη -Κατερίνα Ζουγανέλη

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ :

Μαρία Κάραλη

Ευαγγελία Γιαλή

Τζεσίλα Ζούκαϊ (Γ΄ τάξη)

Άννα Ορφανού (Γ΄ τάξη)