Vivlosmania!!!

Mενού ιστολογίου:

Στήλες Εφημερίδας

Ιστορικό

Διαγωνισμός Διηγήματος

Διαγωνισμός Διηγήματος

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Διηγήματος...

Αναζήτηση

Blogroll

Ο ΤΣΑΡΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Πέρυσι είδα στον κινηματογράφο μία υπέροχη ταινία που λεγόταν  ”Ο Τσάρλι  και το εργοστάσιο σοκολάτας” με  πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ.

o tsarly

Η ταινία αναφέρεται στο Γούλη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός παραμυθένιου εργοστάσιου σοκολάτας.  Εκεί δεν έχει καταφέρει να μπει κανείς για 15 χρόνια. Ο Γούλη δεν κοντινούς συγγενείς γι’ αυτό και αποφάσισε να κάνει διαγωνισμό για να βρεθεί αυτός που θα αναλάμβανε το εργοστάσιο. Πέντε τυχερά παιδιά κέρδισαν τα ”χρυσά εισιτήρια” για μια ξενάγηση στο μαγικό εργοστάσιο του. Ένα από αυτά ήταν και ο Τσάρλι, ένα πολύ καλό παιδί από φτωχή οικογένεια  που πραγματοποίησε το όνειρα του, να γνωρίσει το φανταστικό κόσμο στο εργοστάσιο σοκολάτας.

Καθώς τα άλλα παιδιά αποδεικνύονται  πολύ  κακομαθημένα και δεν εκτιμούσαν όσα έχει δημιουργήσει ο Γούλι, μπλέκονται σε διάφορα προβλήματα, γεγονός που ανάγκαζε το Γούλι να τα διώξει από το εργοστάσιό του. Το μόνο παιδί που απόμεινε είναι ο καλόκαρδος Τσάρλι που θα κερδίσει τελικά τα κλειδιά του εργοστασίου.

Η ταινία  αυτή ήταν πραγματικά απολαυστική και μας ταξίδεψε όλους σε ένα λαχταριστό σοκολατένιο κόσμο. Ήταν σίγουρα η πιο ” γλυκιά” ταινία που έχω δει ως τώρα. Σας την προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Κυριακή Λ.