9 Φεβρουαρίου-Παγκόσμια ημέρα για την Ελληνική Γλώσσα

Μαθητές και μαθήτριες από όλες τις τάξεις του σχολείου μας έλαβαν μέρος στην Α΄ φάση του 3ου Διαγωνισμού Ορθογραφίας και Γλώσσας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια ημέρα για την Ελληνική Γλώσσα. Συγχαρητήρια σε όλους/ες για τη συμμετοχή και καλή επιτυχία στη Β΄ και Γ΄ φάση του διαγωνισμού, την Κυριακή, 12/2/2023. 

Όλο το άρθρο

Συμμετοχή σε εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, 7 μαθητές/τριες του σχολείου μας με τη συνοδεία 2 υπεύθυνων καθηγητριών συμμετείχαν στο θεωρητικό και βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο « Προωθώντας τη Δικαιωματική προσέγγιση της Αναπηρίας στην Εκπαιδευτική και Μαθητική Κοινότητα». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο 4o Γυμνάσιο Τρίπολης από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

Όλο το άρθρο

Μικροί «συγγραφείς»!

Με αφορμή την ενότητα για το θρησκευτικό βίωμα στο μάθημα των θρησκευτικών, τα παιδιά του Σχολείου μας έγιναν μικροί «συγγραφείς». Με την καθοδήγηση της Θεολόγου τους Μαριάννας Πούλιου πειραματίστηκαν στη φαντασία και τη δημιουργική γραφή. Κλήθηκαν να εκφραστούν ελεύθερα και έγραψαν τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τα συναισθήματα, τις ελπίδες, τα όνειρά τους. Από αυτήν τη […]

Όλο το άρθρο