Τριήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο Α΄και Β΄Λυκείου

Εποικοδομητικό ήταν το τριήμερο των μαθητών της Α΄και Β΄Λυκείου στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος με θέμα την παραδοσιακή φορεσιά της Σερίφου. Επισκεφθήκαμε το Λαογραφικό ίδρυμα Ναυπλίου , τον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, την Εθνική Πινακοθήκη και το Πολεμικό Μουσείο.

Ναύπλιο

Εθνική Πινακοθήκη

Λαογραφικό Ίδρυμα Ναυπλίου

Μυκήνες

Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκηνών

Πολεμικό Μουσείο

Βουλευτικό

Παλαμήδι

Ναύπλιο

Διακοσμώ Με … Περιβαλλοντικό & Αειφορικό Πνεύμα

Στο πλαίσιο των δράσεων  Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης Του Σχολικού Χώρου Με Σύνθημα ‘‘Διακοσμώ Με … Περιβαλλοντικό & Αειφορικό Πνεύμα’’, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Γυμνασίου Σερίφου με Τ.Λ. διακόσμησαν με το δικό τους τρόπο το σχολικό περιβάλλον. Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλαν η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων καθώς και ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Κυκλάδων

Διαγωνισμός «Η Κυκλαδίτισσα της Προσφοράς και της Δημιουργίας λέει ΟΧΙ στη βία κατά των Γυναικών».

Μαθητές του Γυμνασίου – ΛΤ συμμετείχαν στον  Μαθητικό Διαγωνισμό υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε και Δ.Ε. Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια του 10ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών, που έγινε στη Σέριφο στις 4, 5, 6 Μαΐου 2018, με τίτλο:  «Η Κυκλαδίτισσα της Προσφοράς και της Δημιουργίας λέει ΟΧΙ στη βία κατά των Γυναικών».

Διαβάζω λογοτεχνία και παρουσιάζω.

Μαθητές της Β’ Γυμνασίου διάβασαν λογοτεχνία και μετά παρουσίασαν τα βιβλία με το PowerPoint. Αυτό έγινε στα πλαίσια της Πληροφορικής και εκμάθησης του προγράμματος παρουσίασης PowerPoint.

Υπεύθυνος καθηγητής

Καρακούσης Δημήτρης – Πληροφορικός

Κάντε κλικ στον υπερσύνδεσμο:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

 

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας σήμερα 21 Μαρτίου. Για αυτό το θέμα έγινε παρουσίαση στους μαθητές από την κ. Μπούρτζινου Δήμητρα.

Εκμάθηση αθλημάτων Σχ. Έτος 2017 – ’18

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ : ΡΑΛΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εκμάθηση αθλημάτων Αντισφαίρισης , Πίνγκ Πόνγκ και Petanque στους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου !!!
Όπως και ένα είδος συνεργασίας με ΄΄push ups για προχωρημένους΄΄ μια εικόνα χίλιες λέξεις , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ !!!