Ενημέρωση για την έναρξη της τηλεκπαίδευσης-Γυμνάσιο Σάμης

Από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και για τρεις εβδομάδες το Γυμνάσιο Σάμης θα αναστείλει την δια ζώσης διδασκαλία και οι μαθητές θα διδάσκονται με την μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Διδασκαλίας, μέσω της πλατφόρμας Webex (ζωντανή μετάδοση μαθήματος).Το σχολείο ακολουθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ήδη αποσταλεί στα email των μαθητών που πρέπει καθημερινά στις 08.30 να μπαίνουν στο URL των καθηγητών της τάξης τους. Για την ιδανική παρακολούθηση και συμμετοχή στο μάθημα απαιτείται φορητός ή σταθερός υπολογιστής με κάμερα και μικρόφωνο με πρόσβαση στο Internet. Παρακολούθηση μπορεί να γίνει και με κινητό ή σταθερό τηλέφωνο.

Η υλοποίηση της σύγχρονης Εξ Αποστάσεως εκπαίδευσης σε αυτή την κλίμακα και με αυτές τις συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά και υποχρεωτική. Ζητάμε την κατανόηση μαθητών και κηδεμόνων όπως και την συνεργασία τους για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύετε η αποθήκευση εικόνας ή βίντεο της ζωντανής μετάδοσης των μαθημάτων του σχολείου, όπως και η αναπαραγωγή τους σε άλλα μέσα.

Webex – Πως συνδέομαι σαν μαθητής -Οδηγίες στους παρακάτω συνδέσμους https://youtu.be/bf8qXRrl8QY

https://youtu.be/_9IMI492lWw

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα που θα προκύψει μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Διευθυντή του σχολείου Εμμανουήλ Δούλια στα τηλέφωνα:

2674022026 (σχολείο), 2671086018,

6942056364 ή

Στα email: emmanouel71@gmail.com

mail@gym-samis.kef.sch.gr

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Ενισχυτική διδασκαλία σε 6 μαθήματα για τους μαθητές Γυμνασίου (2020-2021)

Σας γνωστοποιούμε ότι δημοσιεύτηκε Υπουργική απόφαση για την Ενισχυτική Διδασκαλία. Σύμφωνα με την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση, για το σχολικό έτος 2020- 2021 η Ενισχυτική Διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά. Τα μαθήματα γίνονται μετά το πέρας των ωρών διδασκαλίας του σχολείου και δίδεται η δυνατότητα διενέργειας μέσω τηλεκπαίδευσης, για όσο διάστημα τα σχολεία είναι κλειστά. Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσει το παιδί σας τα μαθήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας, παρακαλούμε εκτυπώστε κάνοντας κλικ ΕΔΩ τη σχετική υπεύθυνη δήλωση, συμπληρώστε τη και στείλτε τη στο σχολείο ηλεκτρονικά.
ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ: “Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: ως γονέας/κηδεμόνας του/της…………………………………………………”
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραπάνω διαδικασία ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το σχολείο.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων