Αρχική » Μαθητές » E-Twinning » Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας

Europeanetiketa

Το πρόγραμμα που δουλέψαμε στα πλαίσια του e-twinning πήρε και Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας εκτός από την Εθνική. To  mail που λάβαμε, μας χαροποίησε πάρα πολύ και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

“Αγαπητή/έ Sevasti Konstantinidou,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “Creative Writing”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team”

Συγχαρητήρια θέλω να δώσω κι εγώ, πολλά πολλά, στους αγαπημένους μου μαθητές του Γυμνασίου Περδίκκα που εργάστηκαν με τόσο πάθος στο πρόγραμμα αυτό και το αγάπησαν όσο και εγώ.

Μπράβο στους:  Μιχάλη, Χρήστο, Πέρη,  Ιωάννα, Αλέξανδρο, Χαράλαμπο, Ξανθίππη, Αλμπέρτο και Λίλιαν!!!

Επειδή θα προχωρήσουμε σε έκδοση των ιστοριών μας, ενημερώστε μας πόσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα αντίτυπο.

 


1 Σχόλιο

Σχολιάστε

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση