Σχολικές ειδήσεις

DSC01235
1. Η σχολική ομάδα του Λυκείου μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Σχολικό
Πρωτάθλημα του νομού. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και οι Ακαδημίες των Αθλητικών Σωματείων της περιοχής που με συνέπεια, στέρεα οργανωτική δομή και μεράκι, καλλιεργούν τον αθλητισμό στην περιοχή μας.
Η ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των νέων μας, που συνοψίζεται στο τρίπτυχο «Εύρωστα κορμιά – Υγιείς ψυχές – Ελεύθερα πνεύματα», είναι το ζητούμενο στην ελληνική κοινωνία σήμερα. Επένδυση στο μέλλον σημαίνει προτεραιότητα στη νεολαία.
2. Με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Πάργας κα Ελένη Ζυγούρη και την κα Μαριάννα Οικονόμου μέλος του συλλόγου αυτού, συναντήθηκε ο διευθυντής του σχολείου μας και συζήτησαν για την ανάπτυξη και προώθηση του θεσμού του Καρναβαλιού στην Πάργα. Έγινε ενημέρωση των μαθητών.
Ο διευθυντής τόνισε ότι το σχολείο πρέπει να είναι ανοιχτό στην κοινωνία και να συνεργάζεται με όλους τους ενεργούς φορείς της περιοχής.
Η κα Ζυγούρη με τη διακριτικότητα, τη μεθοδικότητα και την οργανωτική της εμπειρία τόνισε στους μαθητές την αναγκαιότητα της εκδήλωσης και τη σημασία της συμμετοχής τους σε αυτή.

3.


Η Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας έπειτα από πρόταση του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. «Ένωση Πάργας» βράβευσε το κληροδότημα Β.Ε.Βασιλά για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Π.Σ.. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο διευθυντής του σχολείου μας κ. Σπύρος Νούσης που είναι αντιπρόεδρος του κληροδοτήματος.
Στο σύντομο χαιρετισμό ο διευθυντής μας, τόνισε ότι η ευεργεσία, ο εθελοντισμός και ο αθλητισμός πηγάζουν από τα ιδεώδη και τις αξίες του Ελληνικού και Χριστιανικού πολιτισμού, της αλληλεγγύης, της προσφοράς, της αγάπης ,της κοινωνικής δικαιοσύνης, που στις μέρες μας πρέπει ακόμη περισσότερο να τονίζονται. Σ΄ αυτή τη συγκυρία η ανάδειξη προτύπων όπως είναι οι ευεργέτες, συμβάλλει στην κοινωνική συνοχή και προβάλλει το μεγαλείο και τη δύναμη της ανθρωπιάς.
4. Ο 4ος σχολικός περίπατος της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την 01/03/2016 και θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ηγουμενίτσας.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση