Οκτ 14

ΕΚΛΟΓΕΣ 15ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2018-2019

Την Πέμπτη 11/10/18 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών. Αφού τους συγχαρούμε να τους ευχηθούμε καλή ενασχόληση με τα κοινά.

Σεπ 30

5η Μέρα Αθλητισμού 2018 στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Μουδανιών

  Στο πλαίσιο του εορτασμού της 5ης Πανελλήνιας Ημέρας Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018, το σχολείο μας,  στις 28/9/2018 διοργάνωσε αθλητικές δραστηριότητες στον αύλειο χώρο και στο γυμναστήριο .Οι  μαθητές  συμμετείχαν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις, καλαθοσφαίριση, ποδόσφαιρο ,βόλεϊ. Υπεύθυνοι: Μανταμόπουλος Α., Ιωαννίδης Λ.

Σεπ 26

Το Τμήμα Ένταξης του σχολείου μας»

«Το Τμήμα Ένταξης του σχολείου μας»

Διαμορφώνουμε την τάξη μας, το σχολείο μας, αλλά και την κοινωνία στην οποία ζούμε… Δουλεύουμε με εξατομικευμένους στόχους για κάθε παιδί στα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας, των Αρχαίων Ελληνικών, των Μαθηματικών και της Φυσικής.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία σχολικής κουλτούρας, η οποία θα σέβεται και θα αποδέχεται τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Προάγουμε τις κοινωνικές σχέσεις και ενθαρρύνουμε τη μάθηση με εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης.

Εδώ μαθαίνουμε μαζί, συνεργαζόμαστε, γινόμαστε πιο υπεύθυνοι, πιστεύουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητές του, συνεισφέρουμε στη δημιουργία μιας σύγχρονης πολιτισμένης κοινωνίας, ανοιχτής σε όλους…

Οι εκπαιδευτικοί του Τμήματος Ένταξης

Γιαλαβούζη Μήλη ΠΕ02ΕΑΕ

Παναγάκη Ξένια ΠΕ03ΕΑΕ

Ζτούπας Βαγγέλης ΠΕ04.01ΕΑΕ

Σεπ 26

Ο Vincent van Gogh ξεκίνησε…

Έπεται συνέχεια..

Σεπ 21

Εκδήλωση για τους μαθητές της Α΄Γυμνασίου

                   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ Α΄ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ

Η Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Χαλκιδικής, κ. Μαρία Παπαδοπούλου σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 ενημέρωσε παιδιά και γονείς της Α΄ τάξης του σχολείου μας.

Η εκδήλωση έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Ν.Μουδανιών, 11π.μ.-1 μ.μ. πάνω σε θέματα που αφορούν τη διπλή μετάβαση των παιδιών, από το δημοτικό στο γυμνάσιο και από την παιδική ηλικία στην εφηβεία.
Πρόκειται για εφαρμογή του προγράμματος του ΣΣΝ Χαλκιδικής με τίτλο: »Ανοίγουμε την αγκαλιά του σχολείου για την Α΄ Γυμνασίου». Είναι η 5η σχολική χρονιά που εφαρμόζεται στα γυμνάσια και έχει ήδη αξιολογηθεί θετικά από παιδιά και γονείς.

Στόχος του προγράμματος είναι η ιδιαίτερη υποδοχή των παιδιών της Α΄τάξης να συμβάλει στην ομαλή ένταξή τους στη σχολική ζωή του Γυμνασίου και στην όσο το δυνατόν εύκολη και θετική προσαρμογή τους. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε σύγχρονα προβλήματα της σχολικής ζωής, όπως το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, ενώ τονίζεται ότι το σχολείο είναι φορέας παροχής γνώσεων, αλλά και ανάπτυξης δεξιοτήτων, καλλιέργειας συμπεριφορών και δημιουργίας σχέσεων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ενημέρωση στα παιδιά και τους γονείς από τη Διευθύντρια του σχολείου, κ. Ζαφειρώ Τσουλουβή για θέματα φοίτησης και κανονισμού του σχολείου.

Σεπ 19

Εκδήλωση για την Α΄Γυμνασίου

Σεπ 11

Αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο Νέων Μουδανιών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολείο μας.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές μας

Σεπ 10

Καλή σχολική χρονιά!!! (Ενημέρωση για τον Αγιασμό)

Ο Αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο Νέων Μουδανιών,θα τελεστεί την  Τρίτη 11  Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί

Οι μαθητές παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα και μια ακόμη τσάντα ή σακούλα γιατί μετά τον αγιασμό θα μοιραστούν τα βιβλία.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται Καλή Σχολική Χρονιά

Αυγ 30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ( Γ΄ ΤΑΞΗ)

Ιούλ 03

Θερινή λειτουργία σχολείου

Ενημερώνουμε οτι το σχολείο κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα είναι ανοικτό

                                               κάθε Τετάρτη  8.30 – 13.30

                                                      Καλό καλοκαίρι!

Δημιουργία του Τ.Ε -Υπ. Μ. Γιαλαβούζη

 

Παλαιότερα άρθρα «

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων