ΙΓ’ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ 2018 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΙΓ’ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ 2018 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. 220387/Δ2/14-12-17 πρόκειται να διεξαχθεί και φέτος στην Πρώτη Σερρών του Δήμου Αμφίπολης η «IΓ’ Μαθητιάδα» από 18 έως 22 Μαΐου 2018.

Από το 2001 η Μαθητιάδα έχει χτίσει μία διαχρονική παρουσία έχοντας εξελιχτεί στη μεγαλύτερη βιωματική εκπαιδευτική διοργάνωση αθλητισμού και πολιτισμού, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς απ’ όλη την Ελλάδα κι από άλλες χώρες του κόσμου να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία ζωής!  Ήδη στη 16χρονη πορεία της Μαθητιάδας έχουν συμμετάσχει περίπου 10.000 μαθητές από 600 Γυμνάσια από όλους τους νομούς της Ελλάδας και από 45 χώρες του εξωτερικού.

Η εκδήλωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια «Μαθητική Ολυμπιάδα» καθώς περιλαμβάνει τη διεξαγωγή όλων των Ολυμπιακών αθλημάτων ενώ παράλληλα διοργανώνονται πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις, καθώς και δράσεις των Παραολυμπιακών αγώνων. Δίνεται επίσης η δυνατότητα βιωματικής εμπειρίας στα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα σε επισκέπτες και θεατές (περισσότερες πληροφορίες www.mathitiada.gr).

Στη Μαθητιάδα συμμετέχουν μαθητές Γυμνασίων όλων των τύπων από όλους τους νομούς της Ελλάδας και από σχολεία της ομογένειας, καθώς και από Τμήματα Μητρικής Γλώσσας και Ελληνικές Κοινότητες.

Ένα σχολείο μπορεί να συμμετέχει χωρίς όριο μαθητών, από ένα μαθητή μέχρι όλο το σχολείο και ακολουθείται η διαδικασία των πολυήμερων εκδρομών. Η Μαθητιάδα είναι μια μορφή μαθητικής εκδρομής (η οποία μπορεί να γίνει αντί της τριήμερης ή και επιπλέον της τριήμερης εκδρομής) όπου σκοπός δεν είναι μόνο η διασκέδαση αλλά κυρίως η εκπαίδευση, η συμμετοχή και η συναναστροφή και αποδοχή του διαφορετικού μέσα σε ένα κλίμα συναδέλφωσης και αλληλεγγύης.

Συνημμένα 1. Προκήρυξη με το έντυπο συμμετοχής 2. Μία παρουσίαση της Μαθητιάδας 3. Μία παρουσίαση με τίτλο «Θέλω κι εγώ να συμμετέχω».

2018 ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

2018_MATHITIADA

Κατηγορίες: Γενικά | Γράψτε σχόλιο

Επίσκεψη Κύπριας εκπαιδευτικού στο Γυμνάσιο Μεγαλοχωρίου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Γυμνάσιο Μεγαλοχωρίου συμμετέχει στο «Χρυσοπράσινο Φύλλο», ένα πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με διετείς συμπράξεις σχολείων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί από το 1994 και θέτει ως στόχους την καλλιέργεια θετικών στάσεων και συμμετοχικών συμπεριφορών σε οικολογικά ζητήματα, την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν και την ενδυνάμωση των ιστορικών, εθνικών και πολιτιστικών δεσμών που συνδέουν την Ελλάδα και την Κύπρο. Για την τρέχουσα διετία ο νομός μας έχει την τιμή να εκπροσωπείται στο πρόγραμμα με τέσσερα σχολεία, καθώς εκτός από το Γυμνάσιο Μεγαλοχωρίου, στο «Χρυσοπράσινο Φύλλο» συμμετέχουν το 1ο Δημοτικό, το 4ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο Τρικάλων.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο «Χρυσοπράσινο Φύλλο», το Γυμνάσιο Μεγαλοχωρίου είχε τη χαρά να φιλοξενήσει μια ξεχωριστή καλεσμένη, την κα Μαρία Λεβέντη, εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Λιβαδιών Λάρνακας. Συγκεκριμένα, η κα Λεβέντη πραγματοποίησε τετραήμερη προπαρασκευαστική επίσκεψη από τις 30 Νοεμβρίου ως και τις 3 Δεκεμβρίου 2017, κατά τη διάρκεια της οποίας ξεναγήθηκε σε μνημεία της πόλης των Τρικάλων και επισκέφθηκε διάφορα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής με ιδιαίτερο περιβαλλοντικό και ιστορικό ενδιαφέρον, όπως το δάσος του Περτουλίου, τον καταρράκτη της Παλαιοκαρυάς, το ναός της Πόρτα-Παναγιάς, το τοξωτό γεφύρι της Πύλης και την ευρύτερη περιοχή της  λίμνης Πλαστήρα.

Παράλληλα, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίουh κα Λεβέντη επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Μεγαλοχωρίου, ξεναγήθηκε στους χώρους του, γνώρισε τον Διευθυντή, κ. Κων/νο Γούλα  και τον Σύλλογο Διδασκόντων Καθηγητριών/Καθηγητών και συνομίλησε με τις μαθήτριες και τους μαθητές της Α΄ και Β΄ Τάξης, ενημερώνοντάς τους για τη λειτουργία και τους στόχους του «Χρυσοπράσινου Φύλλου». Σε εκδήλωση που ακολούθησε παρουσία όλου του σχολείου, η κα Λεβέντη έκανε μια σύντομη αναφορά στην κυπριακή ιστορία και την τουρκική εισβολή που διχοτόμησε βίαια το νησί, μίλησε στα παιδιά για το Γυμνάσιο Λιβαδιών Λάρνακας και, γενικά, για τη σχολική ζωή στην Κύπρο και παρουσίασε ευσύνοπτα τις φετινές δράσεις της περιβαλλοντικής ομάδας που συντονίζει, κερδίζοντας το χειροκρότημα μαθητών και εκπαιδευτικών. Σε επόμενες συναντήσεις με τον Σύλλογο Διδασκόντων Καθηγητριών και Καθηγητών τέθηκαν οι βάσεις για μια στενή και εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στα δύο σχολεία.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Τρικκαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πολύτιμη αρωγή τους στη φιλοξενία της κύπριας εκπαιδευτικού, καθώς και το ΚΠΕ Αργυρούπολης που επί χρόνια συντονίζει ακούραστα και με επιτυχία το «Χρυσοπράσινο Φύλλο».

Η παιδαγωγική ομάδα του Χρυσοπράσινου Φύλλου:

Πλεσιώτη Κων/να, Γκούμας Δημήτριος και Τσαντίλας Σωτήριος

Κατηγορίες: Χρυσοπράσινο φύλλο | Γράψτε σχόλιο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ   ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αγαπητοί Γονείς-Κηδεμόνες,

      Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι για τη φοίτηση και τη διαγωγή των παιδιών σας (μαθήτριες/μαθητές), καθώς και τη γενικότερη ομαλή λειτουργία του σχολείου μας ισχύουν τα εξής:

  • Η καθημερινή ώρα προσέλευσης των μαθητριών/μαθητών είναι: 08.00΄π.μ. και η ώρα λήξης των μαθημάτων είναι: 13.30΄μ.μ. για το επτάωρο και: 12.50΄μ.μ. για το εξάωρο. Η Γραμματεία του σχολείου λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του ημερήσιου ωρολογίου προγράμματος. Συνεπώς, μπορείτε να έρχεστε στο σχολείο ή να τηλεφωνείτε οποιαδήποτε εργάσιμη ώρα και ημέρα της εβδομάδας (ο αριθμός τηλεφώνου του σχολείου είναι: 24310-55436).
  • Η Δευτέρα και η 4η διδακτική ώρα: 30΄-11.30΄π.μ. έχουν οριστεί (από τη Διεύθυνση και με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου των διδασκόντων Καθηγητριών/Καθηγητών) ως ημέρα και ώρα αντίστοιχα υποδοχής, συζήτησης και ενημέρωσης των γονέων-κηδεμόνων για τη φοίτηση, τις απουσίες και τη διαγωγή των μαθητριών/μαθητών, επειδή όλοι οι συνάδελφοι Καθηγήτριες/Καθηγητές βρίσκονται στο σχολείο.
  • Το όριο των απουσιών, που μπορεί να κάνει κάποια μαθήτρια/κάποιος μαθητής σ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους είναι: 114, από τις οποίες οι: 50 απουσίες πρέπει να είναι δικαιολογημένες, για να χαρακτηρισθεί η φοίτησή της/του επαρκής. Οι απουσίες και οι κυρώσεις-ποινές των μαθητριών/μαθητών καταχωρούνται καθημερινά ηλεκτρονικά στο σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (το λεγόμενο: my school), χωρίς δυνατότητα διόρθωσης εκ των υστέρων. Αυτό σημαίνει, ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα απόρριψης μαθήτριας/μαθητή ή χαρακτηρισμού διαγωγής της/του, θα προκύψει αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου και χωρίς καμία δυνατότητα διόρθωσης.
  • Κάθε γονέας-κηδεμόνας μπορεί να δικαιολογήσει μέχρι: 10 ημερών απουσίες του παιδιού του και για μία ή δύο (1-2) συνεχόμενες ημέρες απουσίας σ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι υπόλοιπες ημέρες απουσίας αν υπάρξουν, θα πρέπει να δικαιολογηθούν με ιατρική βεβαίωση ή να μείνουν αδικαιολόγητες. Η δικαιολόγηση με ιατρική βεβαίωση μπορεί να γίνει για οποιονδήποτε αριθμό, συνεχόμενων ή μη, ημερών απουσίας.
  • Η δικαιολόγηση των απουσιών πρέπει να γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα των: 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα απουσίας του παιδιού από το σχολείο. Τα δικαιολογητικά των ημερών απουσίας μιας μαθήτριας/ενός μαθητή πρέπει να προσκομίζονται στο σχολείο από τον ίδιο το γονέα-κηδεμόνα του παιδιού.
  • Μεμονωμένες ή ενδιάμεσες ωριαίες απουσίες μιας ημέρας δεν δικαιολογούνται και τιμωρούνται. Μπορούν να δικαιολογηθούν μόνον για σοβαρούς λόγους και ύστερα από συνεννόηση της Διεύθυνσης του σχολείου με το γονέα-κηδεμόνα του παιδιού.
  • Η συμπεριφορά του κάθε παιδιού πρέπει να είναι η πρέπουσα διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος της επιβολής κύρωσης-ποινής και αλλαγής του χαρακτηρισμού της διαγωγής του (από κοσμιότατη σε κοσμία ή επίμεμπτη).
  • Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κινητών τηλεφώνων, το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από τις μαθήτριες/τους μαθητές στο σχολικό χώρο. Επίσης,απαγορεύεται και τιμωρείται η έξοδος ή η απομάκρυνση-για οποιονδήποτε λόγο-της μαθήτριας/του μαθητή από το σχολικό χώρο, εκτός αν υπάρξει άδεια της Διεύθυνσης (με τη συνοδεία καθηγήτριας/καθηγητή) ύστερα από συνεννόηση με το γονέα-κηδεμόνα.
  • Οι σχολικοί περίπατοι και οι σχολικές γιορτές πραγματοποιούνται σε διδακτικές ώρες για τις οποίες οι μαθήτριες/μαθητές ενημερώνονται την προηγούμενη από την ημέρα πραγματοποίησής τους. Γίνονται στη σχολική αυλή ή στον ισόγειο εσωτερικό χώρο του κτιρίου και η λήξη τους-συνήθως-γίνεται νωρίτερα από το τέλος του διδακτικού ωραρίου. Όμως, όποιες μαθήτριες/όποιοι μαθητές επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στο σχολικό χώρο μέχρι το τέλος του διδακτικού ωραρίου (13.30΄ ή 12.50΄μ.μ.) υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης ή των Καθηγητριών/Καθηγητών τους.
  • Το Κυλικείο του σχολείου ελέγχεται και προσφέρει νόμιμα και ασφαλή προϊόντα και τρόφιμα. Συντηρείται οικονομικά από τις αγορές των εκπαιδευτικών και των παιδιών και μόνο. Επομένως, αυτές (οι αγορές) αποτελούν και το μοναδικό λόγο ύπαρξης και λειτουργίας του. Το ενοίκιο που καταβάλει ο μισθωτής του στην αρμόδια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Τρικκαίων, διατίθεται στη συνέχεια για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου μας (συντήρηση κτιρίου, θέρμανση, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΤ, αναλώσιμη γραφική ύλη, είδη καθαριότητας και υγιεινής, αθλητικά είδη και όργανα γυμναστικής, κ.λπ.).

      Τέλος, σας πληροφορούμε, ότι μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου μας, όπου υπάρχουν όλα τα προαναφερόμενα αναλυτικά και με λεπτομέρειες. Πληκτρολογείστε, λοιπόν, σε μια οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης (Google, Mozilla Firefox, Yahoo, κ.ά.) του διαδικτύου (internet) τη φράση: Γυμνάσιο Μεγαλοχωρίου Τρικάλων και κατόπιν πατήστε το πλήκτρο: Enter . Στη συνέχεια, ανοίγετε αριστερά στο εμφανιζόμενο στην οθόνη σας site το εξής: Το σχολείο μας → Σχολικός Κανονισμός →  Σχολικός Κανονισμός Λειτουργίας του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων → Άνοιγμα με Microsoft Office Word (προεπιλογή) + ΟΚ.

Μεγαλοχώρι, Δεκέμβριος 2017

                                                                                                          Ο Διευθυντής

                                                                                                          ΚΩΝ/ΝΟΣ   ΓΟΥΛΑΣ

Κατηγορίες: Γενικά | Γράψτε σχόλιο

Αφίσα Χρυσοπράσινο Φύλλο Δεκ. 2017

Afisa Xrysoprasino Fyllo Dec_2017

Κατηγορίες: Χρυσοπράσινο φύλλο | Γράψτε σχόλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητριών/μαθητών του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων, ότι για το σχολικό έτος 2017-2018 η Ενισχυτική Διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Η υποβολή της αίτησης-δήλωσης του γονέα-κηδεμόνα, για την συμμετοχή του παιδιού του (μαθήτριας/μαθητή) στα μαθήματα της  Ενισχυτικής Διδασκαλίας, λήγει την: Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017.

Την αίτηση-δήλωση λαμβάνει ο γονέας-κηδεμόνας από το Σχολείο, όπου αφού ενημερωθεί, την συμπληρώνει και υπογράφοντας την καταθέτει έως την προαναφερόμενη ημερομηνία. Επίσης, για διευκόλυνση της διαδικασίας, η αίτηση-δήλωση έχει αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα του Σχολείου.

Μεγαλοχώρι  23-10-2017

Ο   Διευθυντής

Κων/νος   Γούλας

ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Κατηγορίες: Γενικά | Γράψτε σχόλιο

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών

Η 26η Σεπτεμβρίου καθιερώθηκε ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών στις 6 Δεκεμβρίου 2001, στο τέλος του Ευρωπαϊκού Έτους Γλωσσών, από το Συμβούλιο της Ευρώπης, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών είναι μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία για την προώθηση της εκμάθησης γλωσσών και εντάσσεται στα πλαίσια μιας ευρύτερης προσπάθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προώθηση της πολυγλωσσίας στην Ευρώπη.

Υπάρχουν περίπου 225 ιθαγενείς γλώσσες στην Ευρώπη -περίπου το 3% των γλωσσών του κόσμου. Οι περισσότερες είναι ινδοευρωπαϊκής καταγωγής. Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες η Ευρώπη έχει γίνει πιο πολύγλωσση. Συνεπώς, έχει μεγαλώσει η ανάγκη γνώσης περισσότερων ξένων γλωσσών.

Με ευκαιρία την ημέρα αυτή, διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις σε κάθε κράτος μέλος της Ευρώπης για να τονιστεί η σπουδαιότητα της πολυγλωσσίας.

 Ακολουθώντας αυτό το παράδειγμα οι μαθήτριες και οι μαθητές του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου, με την έγκριση του Διευθυντή του Γυμνασίου κου Κωνσταντίνου  Γούλα, του συλλόγου των διδασκόντων καθηγητών και με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Γερμανικών κας Ρίτας Ρουσιαμάνη, καθώς και την τεχνική υποστήριξη του καθηγητή της Πληροφορικής κου Δημητρίου Γκούμα, ετοιμάστηκε και παρουσιάστηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση.  Δώθηκε έμφαση στην ικανότητα χρήσης ξένων γλωσσών με τη συμμετοχή των μαθητών σε σκετς, παρουσιάσεις, παιχνίδια και τραγούδια.

Και όπως είπε και ο διάσημος σκηνοθέτης Φρεντερίκο Φελίνι : «Κάθε γλώσσα βλέπει τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο», συνεπώς η γνώση πολλών ξένων γλωσσών μας ανοίγει το παράθυρο σε πολλούς κόσμους, μας καθιστά πιο δεκτικούς , πιο οξυδερκείς και πιο ικανούς να κρίνουμε αντικειμενικά τον κόσμο που μας περιβάλλει.

IMG_1081 2277156

Κατηγορίες: Σχολικό έτος 2017-2018 | Γράψτε σχόλιο

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, 2 Οκτωβρίου 2017

Στο πλαίσιο της 4ης  Πανελλήνιας Ημέρας σχολικού Αθλητισμού με κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς που χόρεψαν μαζί μαθητές και εκπαιδευτικοί.

IMG_0913__1507195787_194.63.239.237 IMG_0916__1507195890_194.63.239.237IMG_0920__1507195875_194.63.239.237 IMG_0921__1507195892_194.63.239.237 IMG_0925__1507196465_194.63.239.237 IMG_0932__1507196555_194.63.239.237 IMG_0935__1507196485_194.63.239.237 IMG_0937__1507196540_194.63.239.237 IMG_1020__1507196939_194.63.239.237 IMG_1029__1507196853_194.63.239.237 IMG_1045 IMG_1032__1507196964_194.63.239.237 IMG_1037__1507196956_194.63.239.237

Κατηγορίες: Σχολικό έτος 2017-2018 | Γράψτε σχόλιο

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Τη Δευτέρα, 11-9-2017, τελέστηκε στο σχολείο μας ο καθιερωμένος αγιασμός έναρξης του σχολικού έτους 2017-2018 παρουσία γονέων – κηδεμόνων, εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου. Ο διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Γούλας, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

IMG_0858 (2)__1507192062_194.63.239.237 IMG_0862__1507192171_194.63.239.237 IMG_0865 (2)__1507192155_194.63.239.237 IMG_0866__1507192202_194.63.239.237

Κατηγορίες: Γενικά | Γράψτε σχόλιο

ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ   ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γνωστοποιούμε στους γονείς-κηδεμόνες των μαθητριών/μαθητών του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων, ότι ορίστηκε (απόφαση Συλλόγου Διδασκόντων Καθηγητών του Σχολείου) ως ημέρα ενημέρωσής τους για τη φοίτηση και τις απουσίες κάθε μαθήτριας/μαθητή η: ΔΕΥΤΕΡΑ από ώρα :10.30΄π.μ. έως ώρα: 11.30΄π.μ.(4η ώρα διδασκαλίας), γιατί όλοι οι διδάσκοντες καθηγήτριες/καθηγητές βρίσκονται στο Σχολείο.

Ο   Διευθυντής

Κων/νος   Γούλας

Κατηγορίες: Γενικά | Γράψτε σχόλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου μας ότι η έναρξη των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2017-2018 θα γίνει τη  ΔΕΥΤΕΡΑ 11/9/2017 και ώρα 08:30 π.μ. με τον αγιασμό και τη διανομή των βιβλίων.

Παρακαλούνται οι μαθήτριες και οι μαθητές να έχουν μαζί τους τσάντα ή σακούλα για τη μεταφορά των βιβλίων τους.

                                                      Ο Διευθυντής

                                                      ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

Κατηγορίες: Γενικά | Γράψτε σχόλιο